gerı alınan ıksırler
Re: gerı alınan ıksırler
Güncel
Yöneticeler hgaklarımızı gasp ediyor ve hal susuyoruz....!!!
tipik İKV yöneticileribasdem yazdı:Yöneticeler hgaklarımızı gasp ediyor ve hal susuyoruz....!!!

- KristalxTEAM
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba;
Benim başıma böyle birşey gelmedi ( böyle iksire sahip olmadım zaten
) fakat saçma olan şu. Tamam çift itemli iksir oyunda hata oluşturuyorsa NEDEN HALÂ GRUP BÖLGESİNDEN SIĞINAK GİBİ ÇİFT İTEMLİ İKSİRLER DÜŞÜYOR ?
Umarım bunun mantığını açıklayabilirler. Madem hata oluşturuyor neden bunlar düşüyor ?
Benim başıma böyle birşey gelmedi ( böyle iksire sahip olmadım zaten
Umarım bunun mantığını açıklayabilirler. Madem hata oluşturuyor neden bunlar düşüyor ?

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!
***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****

bu mantığını açıklayamazlar çünkü MANTIKLI değil :twisted:KristalxTEAM yazdı:Merhaba;
Benim başıma böyle birşey gelmedi ( böyle iksire sahip olmadım zaten) fakat saçma olan şu. Tamam çift itemli iksir oyunda hata oluşturuyorsa NEDEN HALÂ GRUP BÖLGESİNDEN SIĞINAK GİBİ ÇİFT İTEMLİ İKSİRLER DÜŞÜYOR ?

tamamen katılıyorum. 15 tane iksir aldılarsa 15 tane ejderha 15 tane de dinozor iksir koymaları lazımdı.
direnç iksirlerinde öyle bir durum söz konusu olmadığı için iptal edilmedi
aldıkları iksirlerdeki hata şuydu: canın ve kudretin yüksekken iksiri içince iksir kaybolmuyordu.KristalxTEAM yazdı:Merhaba;
Benim başıma böyle birşey gelmedi ( böyle iksire sahip olmadım zaten) fakat saçma olan şu. Tamam çift itemli iksir oyunda hata oluşturuyorsa NEDEN HALÂ GRUP BÖLGESİNDEN SIĞINAK GİBİ ÇİFT İTEMLİ İKSİRLER DÜŞÜYOR ?
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Wizards yazdı:tamamen katılıyorum. 15 tane iksir aldılarsa 15 tane ejderha 15 tane de dinozor iksir koymaları lazımdı.
aldıkları iksirlerdeki hata şuydu: canın ve kudretin yüksekken iksiri içince iksir kaybolmuyordu.KristalxTEAM yazdı:Merhaba;
Benim ısrarla belirtmek istediğim konu şu, binbir emekle ve zaman harcanarak oyunda kazınılmış, hakkımız olan şeylerde yönetim bir kalemde istediğini biz oyunculara zoraki bir şekilde kabul ettiriyorlar forumda konu açsak bu uygulanan haksızlığa konu hemen ya kilitlenıyor yada siliniyor.. (tipik ikv yöntim şekli) .... Geri alınan ikserler Madem hatalı bu iksirlerin tek ıtemlısını vermek zorunda bizlerin emeğini ve zamanını ikv yönetiminin ÇALMAYA HAKKI YOKTUR.... Benım zamnımı ve emeğimi çalan kişi/kişiler HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.
Kaç kere desteğe mesaj atalım 1 mi 10 mu 100 mü ?
Artık millet bıktı desteğin sitesine girmekten.Yemin ederim adresi ezberledim.
www.istanbuloyun.com/support.aspx
www.istanbuloyun.com/support.aspx
Sahxyilan yazdı:Kaç kere desteğe mesaj atalım 1 mi 10 mu 100 mü ?
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx![]()
![]()
Güncel.