``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Benle Uğraşmamasını Söylemıs Ve Benım Loncadan Atılmamı Alay Konusu yapmıstı Iyı Oldu Tırtladı Herkez Yerını Bılecek
Bak Atıldık Kötumu Oldu Iyı Oldu
Hadise GeL Senı benım Loncaya Alayım Loncasız Kalma ha ha ha 
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

konu kapanmasın diye cevab vermicem sana ama çarını çaldıklaro gün o üstünü yansıtlar acıdım sana bumu bana laf atan vlet diye
bu arada o kulandğın lafları bir bayan kulanmaz tırtmış vlet önce lafların tam anlamlarını öğrende gel köylü güzeli
)
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
ArkadaşLar ben oyuna kısa bir ara vericem arada giricem . Yani oyunda yokum bi araLar . Kendinize iyi bakın.
Bu arada Kadım Hıdra'yı kesmışsınız , Can ashabı keyf uretmış ve Ezgı Loncadan çıkarıLmış . > HayırLı oLsun ne diyim artık
Bu arada Kadım Hıdra'yı kesmışsınız , Can ashabı keyf uretmış ve Ezgı Loncadan çıkarıLmış . > HayırLı oLsun ne diyim artık
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Kadim Hidra Avcısı
Megaxrealist yazdı:ArkadaşLar ben oyuna kısa bir ara vericem arada giricem . Yani oyunda yokum bi araLar . Kendinize iyi bakın.
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Kıme Yalvaracaksın BakaLım Senı Almaları Icınhadiseee yazdı:konu kapanmasın diye cevab vermicem sana ama çarını çaldıklaro gün o üstünü yansıtlar acıdım sana bumu bana laf atan vlet diyebu arada o kulandğın lafları bir bayan kulanmaz tırtmış vlet önce lafların tam anlamlarını öğrende gel köylü güzeli
)
Senın gibi Sosyete Pazarında Dolaşmadık
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
saoL cAN'ım . Adaş ben bi süre yokum kendıne ıyı bak . Duygu sende şu Konudan uza yoksa ben sana uzicam ! Adamın asabını bozma , Git oyunda napıosan yap ezgı ıLe bızım Lonca sayfamızı KIRLETME ! ! !
Delixrealist
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
KöYLuyum Ve Yurdun da Efendısıyım
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Kıme Uzanıyorsun Sen (HoOşŞşTtT) 1 Yerını BıL...Uza-Git-Uzanıcam- Gibi Cumlelerı Ezgıye Kullanabılırsın Amma Bana AsLa Son İkazım Size 1 daha Uyarmam Konunuz Kapanmasın...!!! :idea:Megaxrealist yazdı:saoL cAN'ım . Adaş ben bi süre yokum kendıne ıyı bak . Duygu sende şu Konudan uza yoksa ben sana uzicam ! Adamın asabını bozma , Git oyunda napıosan yap ezgı ıLe bızım Lonca sayfamızı KIRLETME ! ! !
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Lonca: MeGaxMuStafa
Sende Duzgun Konus Duygu agzımı actırma duzgun konus duzgun cevap al