Oyun Kurmacası.....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cevhar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Oyun Kurmacası.....

Mesaj gönderen cevhar »

Bn Tılsım'dan Cevhar...
İlk olarak şunu belirtmek istiyorum.Yapımcı olarak yaptığınız her yenilikte sizin düşünmediğiniz bir çok hata var.O hatalarda nedense oyun kullanıcılarının ve alınan plus paketin artmasına neden oluyor.Düşünmüyorsunuz ki yaptıklarınızla oyunu bırakıcak bir çok insan var.Yapmış olduğunuz son yeniliği ele alalım.Uzun zamandır dört gözle bekliyordum.Hatta 2 ay öncesinden ''Şaheser'' saydığınız silah için bütün materyalleri hazırlamıştım.Benden daha önce davranıp üreten arkadaslarım sayesinde üretmekten son anda döndüm.130-150 m cıvarı materyal harcadıgım bu silah dev komodo görevi ile verilen silahla nerdeyse eşdeğer.Ben şunu anladım.Belirli zamanlardan gelen seviye sınırlarının artması paketleri dışında yaptıgınız her büyük yenilik paketi oyunu ileri seviyede kullanabilen oyuncuların zararlarına işliyor.Mesela 39 seviye geldi;Şu oyunun grafikleri değişme paketinden önce tungsten görevi ''eski herman-serman icadı kütük yaran'' veriyordu.Sonra oyunun grafiklerinin değişme paketi geldi ve demirci dilek bizden o kütük yaranı isteyip güya daha güçlü balta vericekti.Nerde bunun güçlüsü.Aralarındaki hasarları bir kenara bırakıyorum,Kritik vurusla (Full alman ok ucu setle) balta 3bn-4bn arası vururken kutuk yaranın kritk vurusu 12 bın ı gecıyordu.Baltanın kritik vurus çarpanı fazla olmasına rağmen.En son hidra geldi.Ne oldu;savaşçı olarak ürettiğimiz itemleri en azından hıdrada verılen ayakkabıyı üretenler zarar etsin diye mi yoksa piyasa çalkalansın diye mi sonradan Görev diye koydunuz.Herşeyi tek taraflı düşünüp öyle hareket ediyorsunuz.Ama siz amacınıza ulaştınız.Yarıyıl tatili başlar başlamaz hidra eklentisini yayına sundunuz oyun kullanıcıları ve alınan plus paketler arttı.Öğrencilerin öğle yemeğinden kesip daha rahat ecel üretmek için aldığı plus paketin hesabı inşallah size yarar.Halbuki bilmeyenler için söylim.Ecel sürüngen canlılara 2.6 bin vururken buz büyücüsü ve meran muhafızına 1.5 bin vuruyor.Kritik çarpanıda fazla fark etmiyor.Kütük yaran hesabı gibi aralarındaki tek fark birinde 60 tungsten verip görev aldatmacasıyla zarara giriyoruz birinde 150 m vererek zarara giriyoruz.Tek kazancımız hidrayı,dev komodoyu keserken kurdugumuz dostluklar,yaptımız birlikler ve üç beş sıcak muhabbet.Ama hiç bir değeri yok.40 m verip yüceln ardenler balyoz alsak inanın daha yararı oluyor.

İkv kullanıcıları olarak bir kurmacanın içindeyiz.Yaptıklarınızın hesabını biz zarar olarak ödüyoruz.Bu zararları da geri almıyacağımızı biliyoruz.Şuan bizim yapmamız gerekn en mantıklı şey oyunu düzelene kadar bırakmak.Çok küçük bir oranlada olsa tahminim böyle yazıları gördükçe en az 2 sene içinde oyun değişir.Eğer benim oyunu düzeltme imkanım olsaydı her zaman yenilik getirmekten cok tek büyük yenilik yeni gelen seviyeler yapardım.

Sizden bu yazı üzerine bir cevap beklemiyorum.İnşallah biraz yararım dokunur.Bu metini oyunu düşündüğümden değil zarara giren arkadaslarım ve kardeşlerim adına yazdım.Bu metinde yazdıklarım sadece benim fikrim değildir.Umarım yapılan haksızlığı düzeltirsiniz.Eğer kardeşlerimin düşüncesini dile getirebildiysem ne mutlu bana...TTK
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Oyun Kurmacası.....

Mesaj gönderen Vandervaart »

=)) Güncelle bakaım=)
kararsiz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kararsiz »

100 / 100 doğru

Tebrik ederim çok haklısın
Lastsamurai
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lastsamurai »

Cok Haklısın...
Destekiyor ve Takip ediyorum Konuyu...
Lastsamurai / Eminönü
Kullanıcı avatarı
cevhar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen cevhar »

konu neden kesildi?
Kullanıcı avatarı
ahmettavus09
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ahmettavus09 »

kardeş ben seni ekledim msndeden bi konuşalım senle sana bu çar hakkında nalatmak istediğim şeyler varr ltf beni bull msndem
Resim
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

Arkadaşım çok güzel konulara değinmişsin. Senin sinirin 39 levelden kalma değil hidralardan kaynaklanan bişey belli.
Size şu kadarını söyleyim. Hidrayı kesmek için 3-4 saat grup kuracaz diye uğraşıp sinir sitrese girmenize gerek yok kanımca. niye derseniz Şahaserler üretilecek kadar değerli bişey değil. Bizim sunucuda gördüm adam ecel üretmiş. üstü ful max ama ben ondan çok vuruyorum. Adam diyor Seri vuruyorum ıska geçmiyor diye ama sadece kendisini avutuyor. ürettiğine çok pişman olmustur :lol: günlerce saatlerce bekliyorsunuz grup kuracaz kesecez diye. sonunda ne var. Kadim pencesi ce ayakkabı. O kadar süre bekleyene kadar gidip maden başında Bekleseniz ayakkabı paranız çıkar. zaten pence o kadar da lazım değil.

Ayrıca şunuda söylemek istiyorum. Fuarda yapılan açıklamaları göz önüne alırsak bu hidralar sadece bir geçiştirme olarak geldi. Yeni Bölge yapım aşamasında , millette çok sabırsız olup yönetimi eleştirdiği için önümüze koydular 2 tane canavar alın kesin dediler. olay bundan ibaret.

Bunlar benim düşüncem siz ne dersiniz bilmem ama...
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
Tayfaxgregory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tayfaxgregory »

KonyaDabbee yazdı:Arkadaşım çok güzel konulara değinmişsin. Senin sinirin 39 levelden kalma değil hidralardan kaynaklanan bişey belli.
Size şu kadarını söyleyim. Hidrayı kesmek için 3-4 saat grup kuracaz diye uğraşıp sinir sitrese girmenize gerek yok kanımca. niye derseniz Şahaserler üretilecek kadar değerli bişey değil. Bizim sunucuda gördüm adam ecel üretmiş. üstü ful max ama ben ondan çok vuruyorum. Adam diyor Seri vuruyorum ıska geçmiyor diye ama sadece kendisini avutuyor. ürettiğine çok pişman olmustur :lol: günlerce saatlerce bekliyorsunuz grup kuracaz kesecez diye. sonunda ne var. Kadim pencesi ce ayakkabı. O kadar süre bekleyene kadar gidip maden başında Bekleseniz ayakkabı paranız çıkar. zaten pence o kadar da lazım değil.

Ayrıca şunuda söylemek istiyorum. Fuarda yapılan açıklamaları göz önüne alırsak bu hidralar sadece bir geçiştirme olarak geldi. Yeni Bölge yapım aşamasında , millette çok sabırsız olup yönetimi eleştirdiği için önümüze koydular 2 tane canavar alın kesin dediler. olay bundan ibaret.

Bunlar benim düşüncem siz ne dersiniz bilmem ama...
Hasan çok haklısın. Zaten bu oyunda hep geçiştirme görüyorum ben Er meydanınıda geçiştirme için koymuslardı Bi şeyi tam koysalar ya 10 lvl 10 lvl koyuyolar
Kullanıcı avatarı
nefretsiz92
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen nefretsiz92 »

aynen katılıyorum....doğru söze ne denir ki...
>>> ||İSTANBUL KIYAMET VAKTİ|| <<<

Resim
Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
Kullanıcı avatarı
ahmettavus09
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ahmettavus09 »

seni msnye ekledim bugün girermisin msnye girersen saat kaçta??
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön