A.selam Tugay.Yönetimin Saçmalıklarına Ayak Uydurmaya Çalışıyoruz Resmen Oyunu Oyunluktan Çıkarıp Amaç Haline Getirdiler.
Allah yardımcınız olsun. bu adamları anlamak zor gerçekten.
Sağ Tuş,Sil Deriz Gideriz Tugay.Zaten Hepiniz Oyun Hariç Görüştüğüm Kişilersiniz.Bu Oyun O Kadar Emeğim Karşılığında Sizi Kazandırdı Aslında Elim Boş Dönmüş Değilim.
Ademxxintikam Devilxxintikam • • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Gençler oyunuz süper olmuş allah dewamnı getirsin ne diyeyım allah yardım etsin sizlere bol sabır dılıyorum bu arada izmir bayrakLı sahıl guvenLık te Askerlık yapan kankanız yani Benı sabırsızlıkla beklıyorsunuz ama gelıcem pek yakında [-330-] 20 yıLLıK FiLMe 15 Ay RekLam VeRDIK SAYGILARIMLA
KaYKaYxxiNTiKaM
EZaNa BiLaL GeReK EKMeGe HeLaL GeReK BiZe Bu SaNaL ALeMDe ÇaKaL DeiL SaNSaR DeiL ADaM GiBi DosT GeReK..engin kaya
Tüm oyun arkadaşlarım saygıdeğer Loncam felan filan diye girmemi beklemeyın Bu hafta sonu yurt dışına çıkıyorum 1 ay belkide 2 ay oyunda olamayacagım.Eğer sponsor bulursam 1 Dizüstü bilgisayar alırım.Hakkınızı helal edin en kısa zamanda görüşmek üzere Kendinize iyi bakın..
Bensiz zırh düşüreni yakarımm bilmiş olun
izlenimci yazdı:Tüm oyun arkadaşlarım saygıdeğer Loncam felan filan diye girmemi beklemeyın Bu hafta sonu yurt dışına çıkıyorum 1 ay belkide 2 ay oyunda olamayacagım.Eğer sponsor bulursam 1 Dizüstü bilgisayar alırım.Hakkınızı helal edin en kısa zamanda görüşmek üzere Kendinize iyi bakın..
Bensiz zırh düşüreni yakarımm bilmiş olun
İnTiKaM LoNcAsI...!
Tamam Enes'im.Keyfine Göre Ne Zaman istersen.Zaten Bizim için Oyun 3. Hatta 4. Planda.Ne Zaman İstersen Girersin Takılırız.Benimde Bazı İşler var Halletmem 2 Hatta 3 Haftayı Bulacak.Bu Sürede Bu Bölgelere Bir Çözüm Getirileceğini Umuyorum Zaten.
Ademxxintikam Devilxxintikam • • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •