TerBiYeCii yazdı:Valla TaRZaN Tanigim kadari ile cok iyi birisi Söyle bir durum varki yilanin kuyruguna basmazsan yilan insana dokunmaz hic bir suc tek tarafli degildir illaki sende ona birsey yaptinki bölye oldu kimse durduk yere kimseye küfür etmez kimseyide su fromda karalamayi birakin bence sen fromda konu actin simdi tarzanla kimse muhattap olmaz sanma bos is bunlar ...
Sen yazmıssınsın kardes Yılanın kuyruguna basmassan yılan ınsana dokunmaz dıye pekı Sana sorarım oyunda CAvres hadı onuda gectım treyxalıcı ne dersın:DD
yanıı Dogustann Insan olarak dogmayan bır cok ınsan varr... Anladıysan ne mutlu bana..
TerBiYeCii yazdı:Valla TaRZaN Tanigim kadari ile cok iyi birisi Söyle bir durum varki yilanin kuyruguna basmazsan yilan insana dokunmaz hic bir suc tek tarafli degildir illaki sende ona birsey yaptinki bölye oldu kimse durduk yere kimseye küfür etmez kimseyide su fromda karalamayi birakin bence sen fromda konu actin simdi tarzanla kimse muhattap olmaz sanma bos is bunlar ...
Sen yazmıssınsın kardes Yılanın kuyruguna basmassan yılan ınsana dokunmaz dıye pekı Sana sorarım oyunda CAvres hadı onuda gectım treyxalıcı ne dersın:DD
yanıı Dogustann Insan olarak dogmayan bır cok ınsan varr... Anladıysan ne mutlu bana..
Onlar özel üretim sanirim insan demek pek mümkün degil onlara ama buradaki konu Tarzan yani ben kendi acimdan diyorum biri bana kötülük yapmisa bunu froma tasimam yasaklarim biter ..
Hemde ne kadar cok severiz. Ne zaman görsek yolluyoduk Lodos kaleye ardindan su dökerek Adamin isi gücü küfürdü. Sus yedigi halde yinede /nah yapiyodu böyle bi kisilikdi iste
Beyzade yazdı:Hemde ne kadar cok severiz. Ne zaman görsek yolluyoduk Lodos kaleye ardindan su dökerek Adamin isi gücü küfürdü. Sus yedigi halde yinede /nah yapiyodu böyle bi kisilikdi iste
herkez kendınden Sorumludur Kardes Tarzan kufurbaz Olabılır Ama sende Aynı...sın:D kufur Olarak demıyorummm.