Haahahahhahaha... Edwardian hırsız haa hiç güleceğim yoktu
Herkes iyi alışmış iftira atmaya bu ne bole
**__Rulers of the World__**
- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: **__Rulers of the World__**
(1) XbuyuXX CaRıyLa ALakam QLmadıqını DefaLaRca KLandan Ve FoRumdan Yazdım.
(2)Ben Sadece Ceho İsimLi ARkadasa YaRdımcı QLmak İçin Cehonun CaLınma Konusuna DahiL QLdum.
(3)Ceho İLe Bu qün Facede Konustum Pc Si Bozukmus Yapınca qeReken AcıkLamayı BuRda YapacaktıR.
(4)QLcayto BöLe qeReksiz ŞeyLeR YapaRak Kendini Daha FazLa Küçük DuRuma DüşüRme.
(5)AtaxÇakıRxKeyfinin Yaptıqı TeRbiyesizce HaReketLeR Foto QLaRak HaLa ELimde.
(6)Bişeyi Canın SıkıLdıysa Qyun ÜzeRinden Bana ULasabiLiRdin.
7(qeLip FoRumda BöLe KaRı qibi Konusmayı Kendine YakıstıRıyosan SoRun yk.
(=XşifaXX=) Lonca Sayfanızı BöLe qeReksiz SeyLeR Yazıp KiRLettiqim İçin ÖzüR DiLeRim ŞimdiLik İyi FoRumLaR.
(2)Ben Sadece Ceho İsimLi ARkadasa YaRdımcı QLmak İçin Cehonun CaLınma Konusuna DahiL QLdum.
(3)Ceho İLe Bu qün Facede Konustum Pc Si Bozukmus Yapınca qeReken AcıkLamayı BuRda YapacaktıR.
(4)QLcayto BöLe qeReksiz ŞeyLeR YapaRak Kendini Daha FazLa Küçük DuRuma DüşüRme.
(5)AtaxÇakıRxKeyfinin Yaptıqı TeRbiyesizce HaReketLeR Foto QLaRak HaLa ELimde.
(6)Bişeyi Canın SıkıLdıysa Qyun ÜzeRinden Bana ULasabiLiRdin.
7(qeLip FoRumda BöLe KaRı qibi Konusmayı Kendine YakıstıRıyosan SoRun yk.
(=XşifaXX=) Lonca Sayfanızı BöLe qeReksiz SeyLeR Yazıp KiRLettiqim İçin ÖzüR DiLeRim ŞimdiLik İyi FoRumLaR.
XşifaXX
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
Olayın kapandığına inanıyorum yazdıklarınızı şikayet ederek sildirtmek zorunda bırakmayın bizi yeni konu açarak tartışmanıza ordan devam edebilirsiniz..
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
İsterseniz bu konuyu artık burada tartışmayın anlatıcak birşeyiniz varsa bunu ayrı konu açarak dile getirebilirsiniz.
GueNT
Merhabalar,
İyi ve kötü görüşler her zaman kabul edilebilir yalnız uzatılmaması rica olunur.
Geniş bir lonca olduğumuzu herkes görebiliyor. Lonca alımları kapalı olduğunu belirtmiş bulunmaktayım.
Çok nadir bir kaç alım olacağını da belirtmiştim.
Lonca Başkanı; Kemal Abi, iş yoğunluğundan dolayı oyuna girememektedir. Kendisi ile telefon görüşmeleri yapıyorum zaman zaman.
Edwardian, isimli oyuncu ile lonca alımı hakkında görüştüm yalnız loncaya kabul edildiğini söylemedim. Olumlu ya da olumsuz kararlar olabilir herkes saygı göstermek zorundadır. Lonca içersin de huzur bozucu davranışlardan her zaman kaçınmaktayız.
Edwardian, isimli oyuncu ile kişisel görüşler farklı yerlerde de konuşalabilir. Burası yeri değil.
Sistemimiz bellidir. Lonca alımı gerçekleştirilecekse, konuşulur görüşler belirtilir ve sonuç iyi kötü bildirilir.
Herkesin saygı göstereceğine inanıyorum ve bizlerden de herkese saygılar sunuyorum.
İyi oyunlar..
İyi ve kötü görüşler her zaman kabul edilebilir yalnız uzatılmaması rica olunur.
Geniş bir lonca olduğumuzu herkes görebiliyor. Lonca alımları kapalı olduğunu belirtmiş bulunmaktayım.
Çok nadir bir kaç alım olacağını da belirtmiştim.
Lonca Başkanı; Kemal Abi, iş yoğunluğundan dolayı oyuna girememektedir. Kendisi ile telefon görüşmeleri yapıyorum zaman zaman.
Edwardian, isimli oyuncu ile lonca alımı hakkında görüştüm yalnız loncaya kabul edildiğini söylemedim. Olumlu ya da olumsuz kararlar olabilir herkes saygı göstermek zorundadır. Lonca içersin de huzur bozucu davranışlardan her zaman kaçınmaktayız.
Edwardian, isimli oyuncu ile kişisel görüşler farklı yerlerde de konuşalabilir. Burası yeri değil.
Sistemimiz bellidir. Lonca alımı gerçekleştirilecekse, konuşulur görüşler belirtilir ve sonuç iyi kötü bildirilir.
Herkesin saygı göstereceğine inanıyorum ve bizlerden de herkese saygılar sunuyorum.
İyi oyunlar..
KaraGumruK - IKGumruKI
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
ROWxBeRRu (^)Şifacı 49 OnLinE
8 Temmuz 2011 ...
Merhabalar
Okulun kapanmasına son 3 hafta kaldı ... son 2 hafta Finaller var ondan sonra takıntı olmaz ise serbestim
Görüşmek üzere...
Herkese iyi Oyunlar
ROWxBeRRu (^)
8 Temmuz 2011 ...
Merhabalar
Okulun kapanmasına son 3 hafta kaldı ... son 2 hafta Finaller var ondan sonra takıntı olmaz ise serbestim
Herkese iyi Oyunlar
ROWxBeRRu (^)
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata

LYS sınavına girecek tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim...
ORHANBEY yazdı:ROWxBeRRu (^)Şifacı 49 OnLinE
8 Temmuz 2011 ...
Merhabalar![]()
Okulun kapanmasına son 3 hafta kaldı ... son 2 hafta Finaller var ondan sonra takıntı olmaz ise serbestimGörüşmek üzere...
Herkese iyi Oyunlar
ROWxBeRRu (^)
EN kısa zamanda AramizDA daha Siklik gorMEk istedim Kişilerden birisisin inş Olumlu sonuclar Alirsin finallerden de :mrgreen:
RoWxAmaSia{ecel+latif]
S.a arkadaşlar
işlerim yoğun çok şükür ordu - samsun - sinop arasında mekik dokuyorum işlerimin yoğunluğu nedeniyle oyuna giremiyorum , girdiğimde ise bizden kimse olmayınca geri çıkıyorum . Bu aydan sonra diyarbakır - erzurum - rize ' den sinop'a kadar turlara başlicam inş. yol üstümde olan arkadaşlar varsada yanlarınada uğriyacamaya çalışacam.
Herkese iyi eğlenceler.
işlerim yoğun çok şükür ordu - samsun - sinop arasında mekik dokuyorum işlerimin yoğunluğu nedeniyle oyuna giremiyorum , girdiğimde ise bizden kimse olmayınca geri çıkıyorum . Bu aydan sonra diyarbakır - erzurum - rize ' den sinop'a kadar turlara başlicam inş. yol üstümde olan arkadaşlar varsada yanlarınada uğriyacamaya çalışacam.
Herkese iyi eğlenceler.
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Hayırlı işler abi 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem