ttmail hesabım kilitlendi
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
ttmail hesabım kilitlendi
Arkadaşlar ttmail hesabımdan istanbul kıyamet vakti oynuyorum fakat şifresini 5 kere yanlış girdim. Şuan diyorki 4440375 i arayın diyor arıyorum numara düşmüyor düşüncede 3 e basın 4 e basın diyor basıyorum fakat bağlanmıyor.Birde böyle olan hesaplar 3 günde açılıyormuş acaba doğrumu bilen varsa şimdiden teşşekürler.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- nefretsiz92
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: ttmail hesabım kilitlendi
aynısı banada oldu...ancak ben şifremi yanlış girmedim birine şifre verdim şüphelenip şifreyi değiştirdim oda yanlış girince üst üste kitlendi (=
Yapmam gerekn şeyin belirttiğin numarayı aramak olduğunu söylediler aradım...Telefondaki ses "Merhaba...Hoş Geldiniz vs vs...Hesabınız 12 saat sonra tekrar aktif olacaktır..." dedi.Peki dedim bekledim aktif falan olmadı...Ertesi gün 9 defa aradım...Kişisel bilgilerimi isteyip hesabımı tekrar aktifleştireceklerini söylediler...2 gün sonra gelen bir maille , yeni şifremi alıp oyuna devam ettim...
Yapmam gerekn şeyin belirttiğin numarayı aramak olduğunu söylediler aradım...Telefondaki ses "Merhaba...Hoş Geldiniz vs vs...Hesabınız 12 saat sonra tekrar aktif olacaktır..." dedi.Peki dedim bekledim aktif falan olmadı...Ertesi gün 9 defa aradım...Kişisel bilgilerimi isteyip hesabımı tekrar aktifleştireceklerini söylediler...2 gün sonra gelen bir maille , yeni şifremi alıp oyuna devam ettim...
>>> ||İSTANBUL KIYAMET VAKTİ|| <<<

Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...

Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...