Hehe... Abidin'im Benimm... ) Seni , Sizleri Bırakmak Mümkün mü.. ? Sizler İçin Mutlaka Geri Döneceğim Hiç Merak Etme . İyi ki Tanımışım Seni de Kardeşim Aynı ŞekiLde Her şey İçin Teşekkürler. Seni Seviyorum Dostum !
ottomanxwarrior yazdı:Oyunda pek sohbetimiz yoktur seninle Koray
Katılacagın sınava en iyi şekilde hazırlanıp istedigin en iyi yeri kazanman dileklerimle Kendine iyi bak . Oyunuda düşünme oyun hep burada ama sınavı kazanamassan kaç yıllık emeklerin boşa gidebilir .
valla sadece emek değil yani geleceğide mahvolur inş kazanırsın sınavı Allah zihin açıklıgı versin sınava adam gibi çalış lan xD
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Görüşürüz Koray .. Hakkım helal hoş olsun sana , ferdiye bu oyunu oynayan bütün herkese . Şimdi çok acıklı yazardım da geri döneceğini , geri döndüreceğimi , bulusacagımızı da göz önune alarak kısa kesıyor sınavlarında başarılar dılıyorum Bizimde bu sene büyük bir maraton var ama ben daha bırakamadım yaz sonu gelsın de oyundan bızde veda edelım
Diğer sene allahın izniyle güzel bir üniversiteye yerleselım işte o zaman oyunun tadı çok süper bir şekilde cıkacak .
Koray Seninle 1 yıl falan arkadaşlığımız vardı sonra arkadaşlığımız kötü gitti ve nefret derecesine çıktı ancak biri ayrılırken arkasından konuşmayacağım için öyle olsun Benden yanada helal olsun.
Tremexhaqan yazdı:Koray Seninle 1 yıl falan arkadaşlığımız vardı sonra arkadaşlığımız kötü gitti ve nefret derecesine çıktı ancak biri ayrılırken arkasından konuşmayacağım için öyle olsun Benden yanada helal olsun.
<McHakany>
Senin Yüzünden İlk Susturmamı Bir Zamanlar GM Olan Pusuu'dan Aldığım Zamanı Hiç Unutmam SaoL Hakan .
Tremexhaqan yazdı:Koray Seninle 1 yıl falan arkadaşlığımız vardı sonra arkadaşlığımız kötü gitti ve nefret derecesine çıktı ancak biri ayrılırken arkasından konuşmayacağım için öyle olsun Benden yanada helal olsun.
<McHakany>
Senin Yüzünden İlk Susturmamı Bir Zamanlar GM Olan Pusuu'dan Aldığım Zamanı Hiç Unutmam SaoL Hakan .