1 saatte 2 saatte bir 1 saattir oyundasınız sağlığınız için mola verin diyorsunuzda çemberli taşa 7 saat koyarkende sağlımızı düşündünüzmü?
7 saat insanın psikolojisi bozulur arkadaş 24 saatin 7 saati oyunda geçirilirmi ? biraz daha kolay olsa maaşınızdanmı kesecekler.
Mola uyarısı hk.
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Mola uyarısı hk.
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: Mola uyarısı hk.
Dostum Adamların Amacı oyuna Bagımlı etmekk Bagımlı ettıkten Sonra gelsın paralarr..xDErNeSTo yazdı:1 saatte 2 saatte bir 1 saattir oyundasınız sağlığınız için mola verin diyorsunuzda çemberli taşa 7 saat koyarkende sağlımızı düşündünüzmü?
7 saat insanın psikolojisi bozulur arkadaş 24 saatin 7 saati oyunda geçirilirmi ? biraz daha kolay olsa maaşınızdanmı kesecekler.
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
+++++ErNeSTo yazdı:1 saatte 2 saatte bir 1 saattir oyundasınız sağlığınız için mola verin diyorsunuzda çemberli taşa 7 saat koyarkende sağlımızı düşündünüzmü?
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
Samedsedir06 aynen dediğin gibi bağımlı etmeye çalışıyorlar oyuna. Adamlar çakal beyler dağılınsamedsedir06 yazdı:Dostum Adamların Amacı oyuna Bagımlı etmekk Bagımlı ettıkten Sonra gelsın paralarr..xDErNeSTo yazdı:1 saatte 2 saatte bir 1 saattir oyundasınız sağlığınız için mola verin diyorsunuzda çemberli taşa 7 saat koyarkende sağlımızı düşündünüzmü?
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Yemın edıyorum adamlar İşi biliyorlar arkadaslar Oyuna bır amac koymuslarr cemberlı 7 saatte bıtıreceksınız zorunlu dıye..xDfatihfb88 yazdı:Samedsedir06 aynen dediğin gibi bağımlı etmeye çalışıyorlar oyuna. Adamlar çakal beyler dağılınsamedsedir06 yazdı:Dostum Adamların Amacı oyuna Bagımlı etmekk Bagımlı ettıkten Sonra gelsın paralarr..xDErNeSTo yazdı:1 saatte 2 saatte bir 1 saattir oyundasınız sağlığınız için mola verin diyorsunuzda çemberli taşa 7 saat koyarkende sağlımızı düşündünüzmü?
7 saat insanın psikolojisi bozulur arkadaş 24 saatin 7 saati oyunda geçirilirmi ? biraz daha kolay olsa maaşınızdanmı kesecekler.![]()
![]()
hadı cemberlı 1bolumu bıtırdık oyundan cık gır edınce tekrar 1 cı bolumden baska ısın yoksa..xD
Sonra Adam bır muhdet Sonra Hırs yapıyor tum bolumlerı bgun bıtırcem dıyerektenn vee Adam ıyıcene Oyunaa Bagımlı oluyor ..Sonra Plus Maden art veya bölge art almaya baslıyorr..
Anlıyacagız yonetımın ısı armut piş agzıma düşş..xD
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪