Selam IKV nin Developer ları
Silahlarımızı 1995 akçeye parlattık. Uzun zaman farketmedik ama parlatılmış şaheser ile parlatılmamış şaheser arasında kağıt üzerindeki hasarlar dışında hiç bir fark yok. Sözde şaheserleri 2 katına çıkardık ama faydasını göremedik. Görsel olarak hoş oldular ama özde bir fark yaratmadıktan sonra neden bunları bize parlattırdınız? Oyun üzerinden para kazanırken oyunculara oynama zevkini yaşatmayı hiç düşünmüyormusunuz? Bizleri daha ne kadar kandırmayı planladınız? Ben ki bu oyuna reel olarak harcadığım paranın haddi hesabı yok yüzlercemizin ahını nerede nasıl kaldıracaksınız, bu töhmetin altından nasıl kalkacaksınız? Yapmayın. GM lere verdiğiniz hasarın % 1 ini artık biz bu oyuna para harcayanlara da verin. Bizleri oyundan kopartmamak adına biraz çaba sarfedin bu uğurda. Yanlışım varsa düzeltin. Ama 100 kişiye sorup öyle yazdım bunu. Bu sese kulak verin.
Developer Arkadaslar sözüm size : Parlatılmış şaheserler
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Developer Arkadaslar sözüm size : Parlatılmış şaheserler
Özgür abıye sonuna kadar katılıyorum.Arkadasla denedık carların ustundekı ıtemlerı cıkarttık sadece eceller kaldı ben parlatılmıs ecelle agır vurus yaptım 1980 vurdum arkadas parlatılmamıs ecelle ağır vuruşu 1760 vurdu.Ben 1995 akceyle sılahı 200 hasar fazla vurmak ıcın mı aldım acaba.Bizleri böyle seylerle kandırdıgınız ıcın hepınıze tesekkurler.
Bizde keyfine düşkün sosyal çoçuklar olabilirdik,hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı...
- cccbrksccc
- Cin Avcısı
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Abim sonuna kadar katılıyorum sana...2 kat fark olması gerekirken 100 200 fark edecekse neden biz büyük paralar harcıyoruz...Kısaca hersey yukarıda ki yazıda anlatılmış... İlgili kişilerin dikkatine !!!
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
- AsiLxPeHLiVaN
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: <Iııı AsiL ıııI>
Arkadaşları sonuna kadar DESTEKLİYORUM . . .
♥ AsiLxPeHLiVaN♥ CoMaNDaNTe♥ AsiLxARSLAN
~ ѕα∂є¢є "αηкαяα" ¢σ¢υgυηα уαкışıя кαяαηℓıк ѕσкαкℓαя∂α "güçℓüуüм" ∂ιуєвιℓмєк``
- LoSTxDeWeLoPeR
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Ben bu konuyu '' Hataları biz düzeltemiyoruz '' başlıgı altında sayfa açarak belirttim bende aynı fikideriyim ama, bazı arkadaşlar o kadar cahil ki hala para olmassa oyun kalkınmaz lafını sürdürüyorlar acıyorum doğrusu onlara oyun zevkten çıkıp paraya dönmeye başladı biz oyuncular buna dur dememiz lazım boyun eğersek gelenlere de katlanırız...

{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ]
[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx
LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
[LoST AİLESİ]
[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx
LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
Savaşçı Konusunda Haklısınız. Büyücüde Ejder Asa Ve Şifacıda Ashab Yükseltmek Güzel Hasara Açısından . Ama Savaşçıda Hasarlarınız Pek Değişmiyor . Bunun Düzeltilmesi Taraftarıyım Bende . Ama Bunun Akçe Almamakla Alakası Yok ! 
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
Sen sussan ıyi olcak senı seven pek yok söverler bırazdan :mrgreen:VaMoSBieN yazdı:Savaşçı Konusunda Haklısınız. Büyücüde Ejder Asa Ve Şifacıda Ashab Yükseltmek Güzel Hasara Açısından . Ama Savaşçıda Hasarlarınız Pek Değişmiyor . Bunun Düzeltilmesi Taraftarıyım Bende . Ama Bunun Akçe Almamakla Alakası Yok !
O küçük kız artık şarkı söyLemiyor . . .
- DeKayqeT
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeş hayırdır sorun ne mustomla ???SaNKi yazdı:Sen sussan ıyi olcak senı seven pek yok söverler bırazdan :mrgreen:VaMoSBieN yazdı:Savaşçı Konusunda Haklısınız. Büyücüde Ejder Asa Ve Şifacıda Ashab Yükseltmek Güzel Hasara Açısından . Ama Savaşçıda Hasarlarınız Pek Değişmiyor . Bunun Düzeltilmesi Taraftarıyım Bende . Ama Bunun Akçe Almamakla Alakası Yok !
TayFaxDeKayqeT Tayfaxilhan Kardeşxozan Tayfaxdekayqett
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
DeKayqeT yazdı:Kardeş hayırdır sorun ne mustomla ???SaNKi yazdı:Sen sussan ıyi olcak senı seven pek yok söverler bırazdan :mrgreen:VaMoSBieN yazdı:Savaşçı Konusunda Haklısınız. Büyücüde Ejder Asa Ve Şifacıda Ashab Yükseltmek Güzel Hasara Açısından . Ama Savaşçıda Hasarlarınız Pek Değişmiyor . Bunun Düzeltilmesi Taraftarıyım Bende . Ama Bunun Akçe Almamakla Alakası Yok !
Sevmiyor Olabilir...
- cccbrksccc
- Cin Avcısı
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Biz hataların veya eksikliklerin çözüm yolunu bulmaya çalışıyoruz.
Göz önüne getirmeye çalışıyoruz. Kişisel tartışma olmasın lütfen !
Göz önüne getirmeye çalışıyoruz. Kişisel tartışma olmasın lütfen !
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk