IıIıIYORGUNIıIıI'dan Veda..***

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Yasinnnnn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: You Never Scared

IıIıIYORGUNIıIıI'dan Veda..***

Mesaj gönderen Yasinnnnn »

[Vimeo][/Vimeo]Öncelıkle herkeze iyi günler dıorum.
Oyuna baslama sebebım cok sevidigim bir arkadsımın katkısıyla oldu Oyunu gün gectikce iyi oynamaya calıstım Tanınmaya calıstım .. Yasın olarak tanındım .. Karakterlerım calındıgı için Tayfunbey (TAYFUN)'un aracılığıyla OKTAY Dan 250 tL 'ye Waffenxkeyhüsrev'i SATIN ALDIM.. ALMASına aldım Kendıme Lonca kuRDm. Yorqunx diye :) Oyunda tanıyan tanımıstı Tanımayan'ı bende bilmıorum artık .. Bu son olay moralımı cok bozdu. SoNx Ailesınden SoNxmuhafiz di bunu yapan (bunları yazıorum ama arkadsımı kırmak istemıyorum. oLay cok kısa sürdü Ve ben suclu kaldım arkadsım beni aramıstı... Karakterı aktarılmıs mı ne Tam olarak bilmıorum internet cafe’ye gtiim skypede konustuk .Yardımın lazm yasın Karkterı aktarılıolar dsedı Elımden gelenı yaparım dedıım bunları skypede konusoruz Yalansa yalan desın.. aktarılmak istenen hesap Yorgunmu ne Tabi benm adım da Yorgunx ya Ben suclu kaldım Küfürler feLan , Ben en iyi yolu Karakterlerı sılmekte buldum karakterlerı silip Kurtulucam bu lanet Ylandan.Bna inanmıyo olabilir Fakat Bilemıorum Ondan hiç bişey esırgemedım cimrilık feLan yapmadım yapmamda Benm evde internetim olmadıgı için internet cafe’de oynuorum.. Maden isterdi verırrdım Yalansa yalan desın Benm anlım pak gönluk pek Acık konusuorum.. Herkeze iyi oyunlar.. iyi forumlar allah’a emanet olun . Yasin...
Yasinnnnn
İskele Babası
İskele Babası

: IıIıIYORGUNIıIıI'dan Veda..*

EÜAÜEÜ
En son Yasinnnnn tarafından 24 Şub 2012 10:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: <Never Walk Alone>

Re: IıIıIYORGUNIıIıI'dan Veda..***

Mesaj gönderen ErNeSTo »

Yasinnnnn yazdı:Öncelıkle herkeze iyi günler dıorum.
Oyuna baslama sebebım cok sevidigim bir arkadsımın katkısıyla oldu Oyunu gün gectikce iyi oynamaya calıstım Tanınmaya calıstım .. Yasın olarak tanındım .. Karakterlerım calındıgı için Tayfunbey (TAYFUN)'un aracılığıyla OKTAY Dan 250 tL 'ye Waffenxkeyhüsrev'i SATIN ALDIM.. ALMASına aldım Kendıme Lonca kuRDm. Yorqunx diye :) Oyunda tanıyan tanımıstı Tanımayan'ı bende bilmıorum artık .. Bu son olay moralımı cok bozdu. SoNx Ailesınden SoNxmuhafiz di bunu yapan (bunları yazıorum ama arkadsımı kırmak istemıyorum. oLay cok kısa sürdü Ve ben suclu kaldım arkadsım beni aramıstı... Karakterı aktarılmıs mı ne Tam olarak bilmıorum internet cafe’ye gtiim skypede konustuk .Yardımın lazm yasın Karkterı aktarılıolar dsedı Elımden gelenı yaparım dedıım bunları skypede konusoruz Yalansa yalan desın.. aktarılmak istenen hesap Yorgunmu ne Tabi benm adım da Yorgunx ya Ben suclu kaldım Küfürler feLan , Ben en iyi yolu Karakterlerı sılmekte buldum karakterlerı silip Kurtulucam bu lanet Ylandan.Bna inanmıyo olabilir Fakat Bilemıorum Ondan hiç bişey esırgemedım cimrilık feLan yapmadım yapmamda Benm evde internetim olmadıgı için internet cafe’de oynuorum.. Maden isterdi verırrdım Yalansa yalan desın Benm anlım pak gönluk pek Acık konusuorum.. Herkeze iyi oyunlar.. iyi forumlar allah’a emanet olun . Yasin...
[/size]
öyle küçük yapki okuyamayalım dimi :)
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

git reel hayatta yaşada yap bunları başkalarına bakam böle ucuzmu kurtuluosun sen hep iyi davranıp insanı oyalarsın sonra yapıcanı yapıp forumda destek toplayip diğer kişiyi haksız bırakırsın sana yinede bişi demiycem reel hayatında başarılar dicem tek dicem bu başkada bişi demicem.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Yasinnnnn
İskele Babası
İskele Babası

Furkan yavas yavas anLıcaksın abim merak etme.. sana diyecegım bu
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

kes sesini ve dinle şunu Kobraxemre yi çalan sensin daha neler çaldın onu bilmiyorum ama bide adını değiştirince onun adı Xyasindi diyorsun yalancı.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Reel hayatında başarılar dilerim.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
korlic
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen korlic »

gncl
KORLİC
Kullanıcı avatarı
VuSTuLaT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen VuSTuLaT »

Canceazi yazdı:Reel hayatında başarılar dilerim.
[VuSTuLaT]

~ ѕιη¢є © 2oo7 ~

Kullanıcı avatarı
Abidix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Abidix »

Eleman yazıyı çok büyük yazmış gözlük taktım öle gördüm
ZamanxMONEYY**ZamanxMoNeY**Abidinx