Yeni imzamız budur
ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Re: ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ
Çözülemesede Çemberlitaşın Gizemi, Unutulmayacaksın Lonca Sistemi 
Yeni imzamız budur
Yeni imzamız budur
İmzamızı hemen yazıyoruz Harun abi 
Bu arada Kuklacı sunucusu İLK olarak Gaffar beye gelmiştir.
Genel etkileşimde fotoğrafı vardır
Bu arada Kuklacı sunucusu İLK olarak Gaffar beye gelmiştir.
Genel etkileşimde fotoğrafı vardır
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]

LONCA YETKİLİLERİ
BizeHerYerTRbzon & Nightspeed => Genel Koordinatör Lonca Başkanı ( Yunus Emre )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AmisoSxxPitbuLL & AmisosXPitbuLL => KURUCU ( Celal )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisosGaMe => KURUCU ( Harun )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
AmisosxxAga ß Amisosxxreyizz => KURUCU ( Mustafa )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisosxxDanger => KURUCU ( Adem )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
NaSiHat => Forum Sözcüsü & Üye alım sorumlusu ( Fatih )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
LONCA ÜYELERİ
/color]
xXxSERDARBEYxXx & Serdarbey => Üye ( Serdar ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisoSxxDyNaC => Üye ( Emre ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kingraizo => Üye ( Bilal ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< IIxDaDaLoGLUxII & Dadaloglux & Kerbella => Üye (Yavuz)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Heroxgandalf => Üye ( Burak Emre )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Morphyy & Arenos => Üye ( Eren ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Amisosxxhayal ß MonarChy => Üye ( Ertürk ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Mimarov => Üye ( Zekeriya ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Rapturka => Üye (Furkan )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Amisosxxcrayzozz => Üye ( Oğuzhan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Amisosxxgaddar => Üye ( Furkan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Amisosxxrealover => Üye ( Berke )
Display => Üye ( Olcay )
Yardırcan => İzinli Üye ( Fehmi Can ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< AmisosxxDüello => İzinli Üye ( ?? )

=> Topluma aykırı davranışlar sergilenmemelidir.
=> Lonca üyeleri birbiriyle dayanışma içinde olmak zorundadır.
=> Birlik ve beraberlik sağlanmalıdır.
=> Yapılacak toplantılara katılmak zorunludur.
=> Toplantıya katılamayacakların ''Lonca Yönetimini'' mazeretiyle birlikte bilgilendirmelidir.
=> Forum Üzerinden yapılan Başvurular dikkate alınmayacaktır.
=> Loncamıza katılacakların Hırsızlık v.s konularda adının geçmemiş olması gereklidir.
=> Lonca içinde alınan önemli kararlar lonca dışına sızdırılmamalıdır.
Lonca ve oyun kurallarına uymayanlar hakkında '' Cezai İşlemler '' başlatılacaktır.

Lonca Sitemiz
Lonca Başvuru Formu

En güncel ve Daimi üye listemiz budur.
|| AmiSoS LoNcaSı ||
Lonca Başvuru Formu

En güncel ve Daimi üye listemiz budur.
|| AmiSoS LoNcaSı ||
Çaktırmayın Olcay duymasın . Hayatımda bu kadar ezik bi büyücü görmedim 
Bende hayatımda böyle ezik bir büyücü olmadım(seviye=48
)
Adisin sen adi 
Onu bunu bırak oyuna gel . Yükledim görevleri yapalım
Onu bunu bırak oyuna gel . Yükledim görevleri yapalım
Olcayım dün gerçekten kusura bakma net gitti yapamadım . Uğraştım sabah yaptım
Çok özür dilerim kardeşim beklemeseydin.
Çok özür dilerim kardeşim beklemeseydin.
Yok est. özür dilenmeyecek bir durum.Bende gelmediğin zaman tepegöz görevini yaptım.(Ertürk ün kulakları çınlasın
)
İyi bakalım . Oyundayım