BÜYÜCÜ :S
BÜYÜCÜ :S
YETER YAA BİRAZ GÜÇLENDİRİN ŞU BÜYÜCÜLERİ 49 LEVEL 7 BİN CANI VAR.. UTANMASA 30 LEVEL SAVAŞÇIYI KESEMİCEKLER :evil: :evil: :evil: CANINI 10 BN YAPIN ŞÜKREDİCEM YA 16 BİN CAN MI OLUR SAVAŞÇI OHA YA :evil:
Yeterince istersen başaramayacağın birşey yoktur..
Re: BÜYÜCÜ :S
Kardeşim Her Karakter Eşittir İkv deHakanst yazdı:YETER YAA BİRAZ GÜÇLENDİRİN ŞU BÜYÜCÜLERİ 49 LEVEL 7 BİN CANI VAR.. UTANMASA 30 LEVEL SAVAŞÇIYI KESEMİCEKLER :evil: :evil: :evil: CANINI 10 BN YAPIN ŞÜKREDİCEM YA 16 BİN CAN MI OLUR SAVAŞÇI OHA YA :evil:
Büyücü Zihin Durdurma.....Tamami ile Harika
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
öyle ama 2 vuruşta ölüyorlar 5 dk da karizma sıfırlanıyor. :?:
Yeterince istersen başaramayacağın birşey yoktur..
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Doğru Söylüyorsun Fakat Yanında 1 Şifan Olsun, 2 Savaşçıda Gelse Rahat Kesersin

xXFENOMENXx
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Sen büyücüden anlamıyorsun demek
Doğru kullanıldıgı taktirde bu oyunda en güçlü ve en etkili karakter büyücü Bunu bir savaşçı olarak söylüyorum.
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Büyücülerin saldırı gücü yüksek daha ne istiosun
sadece canları az
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Büyücüyü Kullanmak akıl ve mantık ister. Büyücüyü hakkını vererek kullanırsan kesemeyeceğin savaşcı olmaz

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Gel 49 lvlv ful yücelen savaşçı getir vs yapalı BüyücümustafaHakanst yazdı:YETER YAA BİRAZ GÜÇLENDİRİN ŞU BÜYÜCÜLERİ 49 LEVEL 7 BİN CANI VAR.. UTANMASA 30 LEVEL SAVAŞÇIYI KESEMİCEKLER :evil: :evil: :evil: CANINI 10 BN YAPIN ŞÜKREDİCEM YA 16 BİN CAN MI OLUR SAVAŞÇI OHA YA :evil:
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Büyücü çok iyi hasar verir ortalığı yıkar falan ama kullanışsız.Arada lag girdimi ölmen 2sn sürmez.Ya da savasta arkana hic bakmadıgın bir anda yücelenci arkadaşımız sana tek(sert+ düz + 1sn sonraki ağır sanki aynı anda gelmiş gibi görünür)atar.Keşke hasarı biraz daha düşük olsaydı da canı daha cok olsaydı :S Ya da statü puanlarını biz dağıtabilseydik :S En azından benim gibi düşünenler biraz bünyeye ayırırdı hasarından taviz verip.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Aslında (Kullanmasını bilene)Büyücü oyunun en güçlü adamıdır canı az olabilir veya çabuk ölebilir hızlı gidemeyebilir ama inanın diğer sınıflara göre çok ama çok hasar verir ben 1 büyücünün 2 savaşçıyı aynı anda kestiğini gördüm birine zihin atıp diğerine tesla ve konsantrasyon açıp öldürüyor zihin olanın halini siz düşünün unutmayın büyücü oyundaki en güçlü sınıf AMA(Kullanmasını bilene
)