xPrince yazdı:İşte bütün forum bunu bekliyodu.. Emeğinize sağlık arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim, yalnız bir tek isteğim var, eğerki gaffar kesen olursa, görevlerde ne dediğini çook merak ediyorum.
Kuklacının Gaffar ile Buluşması THEPOLİCE
Re: Kuklacının Gaffar ile Buluşması THEPOLİCE
Nothing
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
VatanXLydeR yazdı: Sunucumuz ve Sunucumuzdaki Arzlar için güzel bir başarı. Tebrikler![]()

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Canı gönülden tebrik ediyorum.
Anlamadığım 2 tane mi Semiha var ?
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
2 Semiha yok 50 candayken canı 0 olarak gaffara ışınlanmış işte gaffarda vurunca 49 oluyor canı.Melankolik yazdı:Canı gönülden tebrik ediyorum.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Merhabalar Öncelikler Tebrik Ederim İnş. Ölülerininde Resimlerini Görürüz. Bu Hasar Olayına Gelince Bi Şey Söylemiyorsunuz Ama Söyleseniz Ölmezsiniz Bizide Bilgilendirmiş Olursunuz Dirençler Ne Olmalı Gaffar Bey ve Semiha Hanım Ne Hasar Veryior Sölerseniz Herkezi Mutlu Edersiniz.
cCc İNCİ #@!? cCc
- SHeCToRGooD
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Arkadaşım Sen Gaffar'ı gördün mü Ki Bilgi istiyorsun ? Keşke oraya gelsende ben sana Numaramı özelden vereyim bilgi vereyim sana Sen Gaffar'a gel Bütün bilgilerin benden Mesele Ne hasar veriyor değil keşke okadar basit olsa ....samet5334 yazdı:Merhabalar Öncelikler Tebrik Ederim İnş. Ölülerininde Resimlerini Görürüz. Bu Hasar Olayına Gelince Bi Şey Söylemiyorsunuz Ama Söyleseniz Ölmezsiniz Bizide Bilgilendirmiş Olursunuz Dirençler Ne Olmalı Gaffar Bey ve Semiha Hanım Ne Hasar Veryior Sölerseniz Herkezi Mutlu Edersiniz.
SoLBeK
kardeşim sonuçta onlar size vuramadı mı onları soruyor millet.bu kadar bencil olmayın alt üstü bi oyunSHeCToRGooD yazdı:Arkadaşım Sen Gaffar'ı gördün mü Ki Bilgi istiyorsun ? Keşke oraya gelsende ben sana Numaramı özelden vereyim bilgi vereyim sana Sen Gaffar'a gel Bütün bilgilerin benden Mesele Ne hasar veriyor değil keşke okadar basit olsa ....samet5334 yazdı:Merhabalar Öncelikler Tebrik Ederim İnş. Ölülerininde Resimlerini Görürüz. Bu Hasar Olayına Gelince Bi Şey Söylemiyorsunuz Ama Söyleseniz Ölmezsiniz Bizide Bilgilendirmiş Olursunuz Dirençler Ne Olmalı Gaffar Bey ve Semiha Hanım Ne Hasar Veryior Sölerseniz Herkezi Mutlu Edersiniz.
cCc İNCİ #@!? cCc
Görmeyen arkadaşlar için güncel ..
CeHeNNeMxRuthles - Morpheuss
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Kendinizi bir şey sanmayın nazikçe geri çevirebilirsinSHeCToRGooD yazdı:Arkadaşım Sen Gaffar'ı gördün mü Ki Bilgi istiyorsun ? Keşke oraya gelsende ben sana Numaramı özelden vereyim bilgi vereyim sana Sen Gaffar'a gel Bütün bilgilerin benden Mesele Ne hasar veriyor değil keşke okadar basit olsa ....samet5334 yazdı:Merhabalar Öncelikler Tebrik Ederim İnş. Ölülerininde Resimlerini Görürüz. Bu Hasar Olayına Gelince Bi Şey Söylemiyorsunuz Ama Söyleseniz Ölmezsiniz Bizide Bilgilendirmiş Olursunuz Dirençler Ne Olmalı Gaffar Bey ve Semiha Hanım Ne Hasar Veryior Sölerseniz Herkezi Mutlu Edersiniz.
Öyle demeyin adamlar gaffara kadar gitmiş yani biz kim oluyoruzda bilgi istiyoruzki ne hakkımız var
HİPHOPSTYLE