Olay kapandı diye alltaki yazısında düzeltmeyi yapmış bilmem anlayabildin mi ?EjderKapani yazdı:İnsanların adını bukadar kolay lekelemekten vazgeçin artık. !!samedsedir06 yazdı:JuDGeS Yanı Türkxheal Remonun 1ganoderma 1 meneksesını almıstı. bana gerı gelıpp 2menekse vermıstırr benlık suanlık bır problemı kalmamıstırr beylerr..samedsedir06 yazdı:İİ günler neyler Sizden bır arkadasımız dolandırıcılık edıyor Adıda Asagıda gecendır
Türkxheal Suankı adı JuDGeS tır
Nasıl kanaate vardın dersenız Dun Remon arkadasımızın 1 ganoderma 1 meneksenı calmıs ve ardından IIxNaRKoZxII 30TL sını calmıstırr Lutfenn ıletısımı kesınız bu arkadastannn...
Buu konusmayı dun yazacaktım ama tam kesın bısey yoktu Ama Narkozun 30Tl sınıde calınca buu elaman hırsız oldugunaa vardımmm bana ınanmayannn Turkxheal suankı adı JuDGeS ınanabılır Vee magdur duruma dusebılırdı
Sımdıden hayırlı oyunlar...
hayırlı oyunlar
____**Türkxxloncası**_____
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ____**Türkxxloncası**_____
- TurkxxKaNiCaNiii
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizifarklı Clan
Herkeze Hayırlı Cumalar..
Dua ile..
OoIKaNiCaNiiiIoO -> 49 Level
IıIKaNiCaNiiiIıI -> 49 Level
KaNiCaNiiixNiSaNuR -> 49 Level
Herkezegider -> 49 Level

Bizifarklı Clan ßaşvuru Forumu için Tıklayın..
Herkezegider -> 49 Level

Selamun Aleyküm Türkxx Loncası Sakinleri;
Her vaktiniz hayr olsun cumanız mübarek olsun.
Keyifli oyunlar.
Her vaktiniz hayr olsun cumanız mübarek olsun.
Keyifli oyunlar.
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Ehl I Keyf
S.a kolay gelsın arkadaşlar ve abılerım nasılsınız. Erol abım yapıştırrrrrr (seviyorum sizleri)...
Adaletin hakim oldugu yerde silahin yeri yoktur

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
KArdes yazdıgın yazıyı gec gordum ama sen bana oo yorumu yaparken galıba kafan ıyı degıldı:DEjderKapani yazdı:İnsanların adını bukadar kolay lekelemekten vazgeçin artık. !!samedsedir06 yazdı:JuDGeS Yanı Türkxheal Remonun 1ganoderma 1 meneksesını almıstı. bana gerı gelıpp 2menekse vermıstırr benlık suanlık bır problemı kalmamıstırr beylerr..samedsedir06 yazdı:İİ günler neyler Sizden bır arkadasımız dolandırıcılık edıyor Adıda Asagıda gecendır
Nasıl kanaate vardın dersenız Dun Remon arkadasımızın 1 ganoderma 1 meneksenı calmıs ve ardından IIxNaRKoZxII 30TL sını calmıstırr Lutfenn ıletısımı kesınız bu arkadastannn...
Buu konusmayı dun yazacaktım ama tam kesın bısey yoktu Ama Narkozun 30Tl sınıde calınca buu elaman hırsız oldugunaa vardımmm bana ınanmayannn Turkxheal suankı adı JuDGeS ınanabılır Vee magdur duruma dusebılırdı
hayırlı oyunlar
Sızın loncadakı arkadas yanlıs Kodd verdıgındenn ve onu ınandıramadık 1gun gectıı bızden ozur dılıyerekk madenlerımızı verdı yanı ortada lekeleme yok sızın loncadakıı arkadasınız sucu ve bana gelmıs lekeleme dıyorsun bugune kadar kımın ustune ne ıftıra attıgımı gordunde oyle bır kanaata varıyrsun anlamıyorum sızı Neyse fazla uzatmıyacagım Isırıkalır olmasa Daha acı sozler soylerdım neyse ııı oyunlar...
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- EjderKapani
- Sahaf Yardımcısı
Daha acı sözlerini bekliyorum !!samedsedir06 yazdı:KArdes yazdıgın yazıyı gec gordum ama sen bana oo yorumu yaparken galıba kafan ıyı degıldı:DEjderKapani yazdı:İnsanların adını bukadar kolay lekelemekten vazgeçin artık. !!samedsedir06 yazdı:JuDGeS Yanı Türkxheal Remonun 1ganoderma 1 meneksesını almıstı. bana gerı gelıpp 2menekse vermıstırr benlık suanlık bır problemı kalmamıstırr beylerr..samedsedir06 yazdı:İİ günler neyler Sizden bır arkadasımız dolandırıcılık edıyor Adıda Asagıda gecendır
hayırlı oyunlar
Sızın loncadakı arkadas yanlıs Kodd verdıgındenn ve onu ınandıramadık 1gun gectıı bızden ozur dılıyerekk madenlerımızı verdı yanı ortada lekeleme yok sızın loncadakıı arkadasınız sucu ve bana gelmıs lekeleme dıyorsun bugune kadar kımın ustune ne ıftıra attıgımı gordunde oyle bır kanaata varıyrsun anlamıyorum sızı Neyse fazla uzatmıyacagım Isırıkalır olmasa Daha acı sozler soylerdım neyse ııı oyunlar...
Selamun Aleykum;
Loncam
AILEM
Klanım
Abılerım
Dostlarım
Kardeslerim
Ayrılık Vakti geldi.. Askerlık Donemının Yaklasması Kamu Sınavlarımın Başlaması nedenı ıle 2.5 Yıllık IKV tılsım
Maratonuna son verıyorum
Hakkınızı Helal edın
Sağlıcakla Kalın Erol abıye cok cok cok selam söyleyın Kusura bakmasın İhtiyarla dertlesıpde Veda edemedım
SeLametLe,Sağlıcakla Kalın...
Loncam
AILEM
Klanım
Abılerım
Dostlarım
Kardeslerim
Ayrılık Vakti geldi.. Askerlık Donemının Yaklasması Kamu Sınavlarımın Başlaması nedenı ıle 2.5 Yıllık IKV tılsım
Maratonuna son verıyorum
Hakkınızı Helal edın
Sağlıcakla Kalın Erol abıye cok cok cok selam söyleyın Kusura bakmasın İhtiyarla dertlesıpde Veda edemedım
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
- Yurdu savunmanın en ucuz yolu, eğitimdir.
- TurkxxKaNiCaNiii
- Sahaf Yardımcısı
Cantanem yazdı:Selamun Aleykum;
Loncam
AILEM
Klanım
Abılerım
Dostlarım
Kardeslerim
Maratonuna son verıyorum
Hakkınızı Helal edın
A.selam mesut paşam.. Helal olsun.... Real hayatında ßasarılar...
Herkezegider -> 49 Level

Herkezegider -> 49 Level

Tüm Türkxx ailesine hayırlı cumalar.
Rabbim herkesin gönlünce versin
- TurkxxKaNiCaNiii
- Sahaf Yardımcısı
LyCaNS yazdı:Tüm Türkxx ailesine hayırlı cumalar.
Eyw. saol kardesim.. Seninde hersey gönlünce olsun...
Herkezegider -> 49 Level

Herkezegider -> 49 Level