Selam Arkadaslar,
Bilindigi gibi bu oyunu yurt disindan özellikle Almanya`dan oynayanimiz cok var. Almanya`dan oynayanlarin IKV ürünlerine ulasmasinda problem yasaniyor Almanya kredi kartlari gecerli degil, Bu soruna cözüm bulmak amaciyla www.uyelikal.com ile anlasma yaparak Yurtdisi satis temsilciligi Aldim, Almanya da Yasayanlar IKV ürünlerini benimle ( uyelikal.com da Kayitli telefon ve mail adresi) kontaga gecerek alabilirler.
Oyun icinde Satis Oyun parasiyla yasaktir Lütfen Teklif etmeyiniz
Savgi ve Selamlar
Ahmetm Köseoglu
Almanya da EPIN Satisi
- Aspirinn
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Almanya da EPIN Satisi
ASPIRINN ASPIRINXSIFA ASPIRINXBÜYÜ
DEVA LONCASI
DEVA LONCASI
Re: Almanya da EPIN Satisi
++++++++
WioDoCToR
Başkalarına karşı zafer kazanan kuvvetlidir,kendi nefsine karşı zafer kazanan ise kudretlidir.

Başkalarına karşı zafer kazanan kuvvetlidir,kendi nefsine karşı zafer kazanan ise kudretlidir.

- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Re: Almanya da EPIN Satisi
Aspirinn yazdı:Selam Arkadaslar,
Bilindigi gibi bu oyunu yurt disindan özellikle Almanya`dan oynayanimiz cok var. Almanya`dan oynayanlarin IKV ürünlerine ulasmasinda problem yasaniyor Almanya kredi kartlari gecerli degil, Bu soruna cözüm bulmak amaciyla http://www.uyelikal.com ile anlasma yaparak Yurtdisi satis temsilciligi Aldim, Almanya da Yasayanlar IKV ürünlerini benimle ( uyelikal.com da Kayitli telefon ve mail adresi) kontaga gecerek alabilirler.
Oyun icinde Satis Oyun parasiyla yasaktir Lütfen Teklif etmeyiniz
Savgi ve Selamlar
Ahmetm Köseoglu
Sobee ekibi daha ulaslar arası yayılmış bir kuruluş değil.Ben Sobeye inanıyorumki en kısa zamanda yurtdışınada açılacak...O zaman dertler bitecek herkes rahat bir huzura varacak...
Hayallerine dokun
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde