Yönetimin Yapması Gerekenler Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LaNeTLixeFSaNe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Yönetimin Yapması Gerekenler Hk.

Mesaj gönderen LaNeTLixeFSaNe »

Öncelikle şu AMD firmasına hata raporu yollanmalı.

{AMD ile Ati Radeon kombinasyonları oyunda (selefon kayması Destek ekibinin söylemesiyle; ki hiçbir bilgisayarcı selefon kaymasının ne olduğunu bilmiyor ne acayip bir iş) hata yaratıyor.

Ati + AMD = Hata
Ati + İntel = Düzgün
Ati + Asus = Düzgün

Nvidia + AMD = Düzgün
Nvidia + İntel = Düzgün
Nvidia + Asus = Düzgün

yaptığım kombinasyonlar bunu gösteriyor. (Ekran kartı sıcaklığı yapılan testlerde 53C derececi aşmamıştır.)

Kimi zaman oyuna girer girmez, kimi zaman Migrat, Sığınak, Çemberlitaş'ta bu hatalar boy gösteriyor.

AMD'nin firmasıyla konuşulup bu problem için bir onarım yapılmalı (eminim ki bizim paramız yok diyerek bizi kandıracaklar ve anlaştık diyerek bizi kandıracaklar).

Bu hata düzeltildikten sonra yönetim istifa edip yeni yönetim getirilmeli. O kadar Ar-Ge ekibi varda bu sorunu nasıl çözemiyorlar hayret doğrusu. Ayriyetten verilen sözler tutulmuyor.

Ben : Bu Ati Radeon ve AMD problemi ne zaman düzelecek acaba bir fikriniz var mı?
Arif Bey : (Bir yandan naneli sakız çiğneyip bir yandan durumu anlatıyor.) Amd ve Ati radeon kombinasyonlarında bir problem olduğu doğru. Fakat bu sorun Çemberlitaş eklentisi gelmeden önce çözülecek emin olabilirsiniz.
Ben : Peki lonca sistemi hakkında biraz bilgi verebilir misiniz, ne zaman gelecek?
Arif Bey : Çemberlitaş yayınlandıktan bir kaç gün sonra sizlere sunulacak.

Siz bu konuşmadan yönetimin nasıl bir prensibi olduğunu anlıyorsunuzdur.

Destek ekibi atılan biletlere cevap vermiyor böyle de bir durum var.

Ne diyim Allah sabır versin oyunculara. Oyun kendi kendini götürüyor. Geliyorlar Ölüm Oyunu vs. derken bizi idare ediyorlar.
Resim

"Ecel geldiğinde, Lodosları efsanevi kılıçları bile koruyamayacak!"
Lanetliler..

^Ashab-ı Kehf,Mevlana Pant,ibni ibni ceket,fundi sar.yüzük kolye,İbni cevo eld,ayakkabı,m2.5 şifa bu kadar
Kullanıcı avatarı
LaNeTLixeFSaNe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yönetimin Yapması Gerekenler Hk.

Mesaj gönderen LaNeTLixeFSaNe »

Yönetim kulak ver.
Resim

"Ecel geldiğinde, Lodosları efsanevi kılıçları bile koruyamayacak!"
Lanetliler..

^Ashab-ı Kehf,Mevlana Pant,ibni ibni ceket,fundi sar.yüzük kolye,İbni cevo eld,ayakkabı,m2.5 şifa bu kadar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön