Hasan , Telefon Numaramı Vermeye Gerek Yok Savaşçımı Aktardığın Hesaptan Dükkana Girip Transfer Hareketlerim'den AktarıLan Hedef Numaraya Bakabilirsin Ne de Olsa Charımı O Numaradan Aktardın :!:SonxSouL yazdı:Bu benim Megax Loncasından Cıkmak İçin Uydurduğum bir bahaneydi yoksa asla sevdiğim bu insanlardan ayrılamazdım.Hala da Megax Adı geçtiğinde hep gözlerim dolardı ama böyle olması gerekiyordu herkezin hayatta belirlemiş olduğu bir cizgisi vardır.Pişmanmıyım ? hayır değilim Böyle Olması gerekiyordu... Müsait olduğun zaman telefon numaranı yaz senlen konuşmayı cok isterim...
SouL Veda Eder ! ..
Re: SouL Veda Eder ! ..
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
Tek Hayal Kırıklığına Uğrayan Birinin Ben Olmaması Güzel Birşey.DeathxShock yazdı:Megaşifa'nın yazdıkları tamda benim içimden geçen ve bir zamanlar bir kısmını benim yaşadığım şeylerdi. Son zamanlarda muhabbetimiz kesilmiş olsa da yolun açık olsun Hasan.
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
Since 2008...
Gercekten Çarının Benim mi Çaldığını Düşünüyorsun Ben Loncadayken senin Şifreni Bilmiyordum Üstelik senin çarının şifresini Coğu kişi Loncada biliyordu hadi onuda geçtim çarın ben loncadan cıktıktan baya sonra çalınmış. Ben çarı adı değişik bir şekilde Ucuz bir fiyata oyunda ki abilerimin yardımıylan aldım Bu çarında senin olduğunu mürselden duydum hadi onuda geçtim benim Megax den cıkma sebebimide biliyorsundur Umarım eski defterleri açmak istemiyorum Koray seni sever sayarım ama bu tür ön yargıdan bulunman beni gercekten cok şaşırttı dorusu...
* [SoNxMoVe] >>> [(^) Ecel Getiren]
* [SoNxMoVee] >>> [(^) Ashab-ı Kehf]
* [Sonxmovve] >>> [(^) Ejder Asa ]
SouL .. >>> SinCe oF 2oo7
SoN'a çok yakınım artık ..
Allah'a emanet ol Hasan , Hakkım varsa helal olsun sende hakkını helal et ,
Emin
Emin
ALLAH a emanet ol abim görüşmek üzere !

[Sonxdelii] (49) [SoNxCeSuR] (49) [SoNxDeeLi] (49)
[(^)Ashab-ı Kehf] [(^)Ejder Asa] [(^)Ecel Getiren]
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
lütfen kavga çıkartmaya çalışmayalım konu kilitlenecekMeGaStaR yazdı:Hasan , Telefon Numaramı Vermeye Gerek Yok Savaşçımı Aktardığın Hesaptan Dükkana Girip Transfer Hareketlerim'den AktarıLan Hedef Numaraya Bakabilirsin Ne de Olsa Charımı O Numaradan Aktardın :!:SonxSouL yazdı:Bu benim Megax Loncasından Cıkmak İçin Uydurduğum bir bahaneydi yoksa asla sevdiğim bu insanlardan ayrılamazdım.Hala da Megax Adı geçtiğinde hep gözlerim dolardı ama böyle olması gerekiyordu herkezin hayatta belirlemiş olduğu bir cizgisi vardır.Pişmanmıyım ? hayır değilim Böyle Olması gerekiyordu... Müsait olduğun zaman telefon numaranı yaz senlen konuşmayı cok isterim...
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Unuttuğum kardeşlerim abilerim dostlarım olduysa haklarını helal etsin benim için artık oyunun hiçbir değeri kalmadı , oyunu bırakırken bile atılan çamurlara bakın !!
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Çamurdan ziyade senin bize karşı yapmış olduğun davranışlar yüzüne vuruluyor. Sen insanları yıllarca uyuttun bizim şimdi yaptığımız çamur mu? Bize karşı biraz dürüst olsaydın biz seni böylede sever,sayardık..
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Konu Kilit Lütfen !
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi

hasan abi sen bunları boşver diyorum ama gerçek hayatında karşılaştıgın kişi yani unutmaman gereken beni unutuyorsun hala unuttugun kişiler yani çogunluk arasında bir kişi olarak görüyorsun.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...