Öyle de işte yiarockipsiz yazdı:Kurtuluşun yok forumdan takip ediyorum siziCanceazi yazdı:La ferdi gidiyosan git artıkOyunda yokum ama forumdayım
RocKipSizZ'den Veda...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: RocKipSizZ'den Veda...

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Gitmemi mi istiyon laCanceazi yazdı:Öyle de işte yiarockipsiz yazdı:Kurtuluşun yok forumdan takip ediyorum siziCanceazi yazdı:La ferdi gidiyosan git artıkOyunda yokum ama forumdayım
forumdasın en azıdnan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
alfaxsarıbey-------------------------30lwl kasılıyor
sarıbey--------------------43lwl arasıra
skank----------------------49 oldu (ashab düşünmüyorum
)
fatalxskank-------------------------6lwl

sarıbey--------------------43lwl arasıra
skank----------------------49 oldu (ashab düşünmüyorum
fatalxskank-------------------------6lwl
- MeGaxWeRKeRD
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Lan Ferdi Senle Daha Yeni Tanıştık Nere Gidiyon. Daha Büyük Çılgınlıklar Yapcatık Senle. Ama Senin Kararına Saygı Duyuyorum. Biz Seni HİÇBİR Zaman Unutmayacağız .

- MeGaxWeRKeRD
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Unutmak Zor Anlatmaksa Imkansiz çünkü Sen Unuttukça Hatirlanan Vede Anlattikça Bitmeyensin FERDİ ...

Görüşürüz ferdiiiii
Nereye gittin yaw sen
Seni ben bahtsız bedevilerımın arasına koymuştum ..Olmadı hiççççç
Şaka bir yana kararına saygı duyar hatta sevinç duyarım böyle bir illetten kurtuldugun için
Bende bırakmak ıstıyorum ama olmuyor .. Yaptıgımız sadece kendı saglıgımza zarar ..( 7 saat )
Hakkım helal hoş olsn.. Arada bir gelip bizleri görmeyi unutma ..Kapımız sana açık olacaktır Allaha emanet ol güzel kardeşim
Şaka bir yana kararına saygı duyar hatta sevinç duyarım böyle bir illetten kurtuldugun için
Hakkım helal hoş olsn.. Arada bir gelip bizleri görmeyi unutma ..Kapımız sana açık olacaktır Allaha emanet ol güzel kardeşim
Gelirim kardeşim arada birGenius yazdı:Görüşürüz ferdiiiiiNereye gittin yaw sen
Şaka bir yana kararına saygı duyar hatta sevinç duyarım böyle bir illetten kurtuldugun içinBende bırakmak ıstıyorum ama olmuyor .. Yaptıgımız sadece kendı saglıgımza zarar ..( 7 saat )
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
mesela banarockipsiz yazdı:Gelirim kardeşim arada birGenius yazdı:Görüşürüz ferdiiiiiNereye gittin yaw sen
Şaka bir yana kararına saygı duyar hatta sevinç duyarım böyle bir illetten kurtuldugun içinBende bırakmak ıstıyorum ama olmuyor .. Yaptıgımız sadece kendı saglıgımza zarar ..( 7 saat )
Hakkım helal hoş olsn.. Arada bir gelip bizleri görmeyi unutma ..Kapımız sana açık olacaktır Allaha emanet ol güzel kardeşimOyunu bırakmanın yöntemini söyleyim
Çarın şifresini oyundan rasgele birine ver bak bidaha girebilecen mi oyuna

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

AynenCanceazi yazdı:mesela banarockipsiz yazdı:Gelirim kardeşim arada birGenius yazdı:Görüşürüz ferdiiiiiNereye gittin yaw sen
Hakkım helal hoş olsn.. Arada bir gelip bizleri görmeyi unutma ..Kapımız sana açık olacaktır Allaha emanet ol güzel kardeşimOyunu bırakmanın yöntemini söyleyim
Çarın şifresini oyundan rasgele birine ver bak bidaha girebilecen mi oyuna