Arkadaşlar forumu takip ediyorum çoğu arkadaşımız şu durumdan şikayetçi maden şans artıcı alıyorlar ama istedikleri çıkmıyor sadece 2 adet torba veriyor oda %60 ihtimal ile..Arkadaşlarımız işe yaramıyor filan diyorlar aslında maden şans artıcılardaki olay şudur bilmiyen arkadaşlar için söylüyorum ... İşe Yaramıyor Diye Arkadaşlar İçin ..
Örneğin ;
%60 sarraf artıcı aldınız ELMAS Madenini çektiniz .. Bu %60 Sarraf Artıcı Çektiğiniz ELMAS Madenin SAF Yada Nadir Maden Çıkma İhtimalını Arttırmıyor
%60 Olarak 2 Torba Veriyor .. Bu Yüzden 2.Torbadanda ELMAS Madeni Toplamış Gibi Olduğunuzdan Dolayı Sanki %60 Şansınız Artıyormuş Gibi Oluyor Olay Bundan İbaret .. Yani SAF Yada NADİR Maden Çıkma Şansını Kesinlikle Artırmyor Daha Dikkatli Okursanız Anlarsınız..
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.
Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %60 artırır. Ayrıca %60 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %60 daha artmış olur.
XdenYyiBuL yazdı:Arkadaşlar forumu takip ediyorum çoğu arkadaşımız şu durumdan şikayetçi maden şans artıcı alıyorlar ama istedikleri çıkmıyor sadece 2 adet torba veriyor oda %60 ihtimal ile..Arkadaşlarımız işe yaramıyor filan diyorlar aslında maden şans artıcılardaki olay şudur bilmiyen arkadaşlar için söylüyorum ... İşe Yaramıyor Diye Arkadaşlar İçin ..
Örneğin ;
%60 sarraf artıcı aldınız ELMAS Madenini çektiniz .. Bu %60 Sarraf Artıcı Çektiğiniz ELMAS Madenin SAF Yada Nadir Maden Çıkma İhtimalını Arttırmıyor
%60 Olarak 2 Torba Veriyor .. Bu Yüzden 2.Torbadanda ELMAS Madeni Toplamış Gibi Olduğunuzdan Dolayı Sanki %60 Şansınız Artıyormuş Gibi Oluyor Olay Bundan İbaret .. Yani SAF Yada NADİR Maden Çıkma Şansını Kesinlikle Artırmyor Daha Dikkatli Okursanız Anlarsınız..