Grup bölgelerine neden sınırlama geldi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Askbocegi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Grup bölgelerine neden sınırlama geldi ?

Mesaj gönderen Askbocegi »

Merhaba arkadaşlar

16 Haziran akşamında oyundayken sığınak, migrat vb. grup bölgelerine sınırlamalar getirildiğini farkettim.
Aşağı yukarı 1-2 saat sürecek bir oyun bölgesi için 6 kişiyi bir araya getiriyoruz,
Sonra kapının önüne geçip, 1-2 saat süren bir oyun bölgesine girebilmek için içeriden birilerinin çıkmasını bekliyoruz. Bu sırada bekleşen başka grup kurmuş arkadaşların da boşalan o grup bölgesi için bizden önce tıklamamasını ümit ediyoruz.
Biz bu oyunu bekleşmek ve sıra kapmak için oynamıyoruz ki !
Hem 2 saat sürecek bir oyun alanı planlıyorsunuz, hem de yasal sorumluluğu üzerinizden atmak için dalga geçer gibi "2 saattir oyundasınız, sağlığınız için mola verin" mesajları yayınlıyorsunuz. Bu da yetmezmiş gibi üstüne üstlük o bölgelere sınırlama koyuyorsunuz. Acaba siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ?
Bu şekilde anlamsız ve zorlaştırıcı engellerin oyuna dahil edilmesinin gerekçesini anlayamadım. Yetkili bir görevliden bu bölgerlere sınırlama getirmenin amacının ne olduğu hakkında bir açıklama olursa çok memnun olacağım. Bu yeni uygulamadan rahatsız olan diğer oyuncu arkadaşları da burada tepkilerini dile getirmeye davet ediyorum.

Selametle...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön