Nedir benden istediğiniz???
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Nedir benden istediğiniz???
Nedir benden istediğiniz ya oyuna para yatırmıyorum diyemi susturuluyor bütün karakterlerim.Bune ya Auer boş yere susturuldu.Yorqunxperfect ve Hunxyörük boşyere susturuldu para için susturuyosanız oyunu bırakim yani desteğe yolladım oradanda cvp gelmedi ne biçim iştir forumda oyunda sizin arkanızda duruyorum ama size küfür edenler susturulmuyor ben susturuluyorum küfür etsem böle şikayet etmezdim ama nedense küfürcüler sus yemiyor ben yiyorum neden oldunu bile sölemiolar telefona mesaj geliyor dıt dıt karakteriniz 7 gün susturma yedi neden bilinmiyor :| of ya yeter artık bıktım ya bende size muhalefetim artık her konuda hemen bir gm yönetici şimdi konuya karışacak cvp verecek cvp hazır tabi hazır cvp hemen verin cevabı kilitleyin konuyu bunlardan adamolmaz eğer bilişim suçları yasallaşmasaydı şimdi size burada öle bi söverdimki o zaman görürdünüz a....... a.....ızı ne biçim iştir bu ya tekrardan yeter diyorum adam gibi yöneticiler gelsin diyorum yönetim istifa diyorum bıktım yeter sebepsiz yere susturulmaya yeter.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Nedir benden istediğiniz???
Bu oyun da durup dururken kımseyı susturmazlar emın ol susturulma cezası almamak ıcın ılk once karakterını degıstır.Ona buna laf atmakla olmaz oyuna para yatırıp yatırmamakla alakası yok ılk once kendı yaptıklarını analız et sonra baskasına bahane bul benım kanımca 
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
bende bugün durup dururken susturuldum..
''Ancak aptallarla, ölüler fikir değiştiremez.''
Albert Einstein
Albert Einstein
Merhaba,
Size uygulanan cezaya itiraz etmek için lütfen destek ile irtibata geçin. Zira bu tip sorunlarınızı bu şekilde çözemezsiniz.
Size uygulanan cezaya itiraz etmek için lütfen destek ile irtibata geçin. Zira bu tip sorunlarınızı bu şekilde çözemezsiniz.