ÖZLEMİŞİM :))
ÖZLEMİŞİM :))
VAYBE ÖZLEMİŞİM İKV Yİ AĞIRDAN AĞIRDAN YİNE BAŞLIYAYIM GÜZEL BÖLGELER VAR AMA BEN YARATIK KESMEYİ GÖREV YAPMAYIDA SEVMEM TEK SEVDİĞİM VE MUTLU OLDUĞUM AN LODOS ÖLÜSÜ GÖRDÜĞÜM ANDIR .AMA BAKTIMDA PEK KLAN SAVAŞLARINA İLGİ KALMAMIŞ . iskoçyalı...
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ÖZLEMİŞİM :))
H.qeLdın ..arz kLanında gerçekten gördüğüm En iyi savaşçılardansın. .eskı 39da .
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
H.geldin seni cok goruyodum klan savasında DD
Thexdeli
Thexazrail
Gözlerin gözlerimin gözledigi gözleri gözleseydi gözlerinle gözlerim göz göze gelirdi.
Thexazrail
Gözlerin gözlerimin gözledigi gözleri gözleseydi gözlerinle gözlerim göz göze gelirdi.
Aramıza Tekrardan hoşgeLdin Eskisi gibi devam (:
گээя√ээŦ
─╬╬╬──── ८ﻨ̇հﻪռ-ﻨ հüĸüოгﻪռ ────╬╬╬─
─╬╬╬──── ८ﻨ̇հﻪռ-ﻨ հüĸüოгﻪռ ────╬╬╬─
Selam iskocyalı seni çok iyi hatırlıyorum, kızıl bir savaşçın vardı
Umarım geri gelirsin çok eski ve fanatik Arzlardan birisin, RoA olarak klan savaşını canlı tutmaya çalışıyoruz
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
KızıL mı ? Sarışın oLmasın .atabey yazdı:Selam iskocyalı seni çok iyi hatırlıyorum, kızıl bir savaşçın vardıUmarım geri gelirsin çok eski ve fanatik Arzlardan birisin, RoA olarak klan savaşını canlı tutmaya çalışıyoruz
Olabilir:)
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Geçen bana pm atıp soru sorduğunda İskoçyalının geri geldiğine şaşırmıştım
Tekrar klan savaşlarında görmek dileğiyle
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
Oyun Çok Değişti kLan savaşLarı Berbat 39 daki tat yok valla . o zaman İskoçyaLı umursamaz Batmanx feLan kurtarıordu kLanı 
- kralgs
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
ilk cümlene katılıyorum eski tadı yok oyunun dengeler alt üst olmuş biçimdeSerserixkratos yazdı:Oyun Çok Değişti kLan savaşLarı Berbat 39 daki tat yok valla . o zaman İskoçyaLı umursamaz Batmanx feLan kurtarıordu kLanı

- Kralgs/Legendofwizard/Mahsen/Ölürümtürkiyemm/Sinoplu
- cCcxTüRKiYeMxcCc/kralgsIV/MoNTeCaRLo/Legendofattack/ Gsxkralgsx/Devletbahçelii/Kralqs
- öLüRüMTüRKiYeM/Legendofhealer/Kurosakihigo/Lastxottoman/Şifaimahsen/Fakedoctor/Turkishcommand