Veda Zamanı...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Veda Zamanı...
anca gidersin seni hiç sevmezdim yalancı düzenbazın tekisin
- pardusxartist
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Bir hakkımız varsa helal olsun hayatında başarılar dilerim
umarım oyuna geri dönersin
RebeLsxaRTisT

Alp Abi : Diyalogumuz Olmasada sizin ne kadar Kalender bırı Oldugunuzu Duydum iyi diLeklerınız İçin Teşekkür ederım.
Muratım : Saolasın kardesım İns Nasıp Kısmet Olursa Bır yerde Karsılasırız Bursaya Yolun duserse Ilk ulaşacagın kısı ben Olmalıyım
Elit conan : Teşekkür ederım Iyı dıleklerın ıcın En cok Özleyecegım Şey Sizinle yaptıgım Savaşlar olucak
Ahmetim : Saolasın kardesım Iyı dıleklerın ıcın Tesekkur ederım
Emrem : Ayıpsın kardesım Sanalda ve reelde Iletısım Hıc kesılmıcek Asker eğlencesı oldugunda Cagıracagım gelmede Göreyım
Fatıhım : En ufak yardımDa bulunduysam Bıle ne Mutlu Senınde Numaran var bende Iletısımı kesmeyelım Kısa surelı veda 2 Yıl gıbı Sürec paşa baya bı Kısa
Buğram : Saolasın Kardesım Oyunda Ilk dıyolog Kurdugum Kısılerden Bırısısın ve yardımın cok dokundu Iyı dıleklrın ıcın teşekkür ederım
Artistim : Iyı dıleklerın ıcın Teşekkür ederım Kardesım Ins dondugum zaman
Herkes oyunda olur 
Zerobibang : Yalancı ve düzenbaz oldugumu dusunuyorsun Düsüncelerıne Saygılıyım ama bıraz daha cesur olsaydında Gerçek hesabınla yazaydın O zaman Dha Memnun olurdum..
Muratım : Saolasın kardesım İns Nasıp Kısmet Olursa Bır yerde Karsılasırız Bursaya Yolun duserse Ilk ulaşacagın kısı ben Olmalıyım
Elit conan : Teşekkür ederım Iyı dıleklerın ıcın En cok Özleyecegım Şey Sizinle yaptıgım Savaşlar olucak
Ahmetim : Saolasın kardesım Iyı dıleklerın ıcın Tesekkur ederım
Emrem : Ayıpsın kardesım Sanalda ve reelde Iletısım Hıc kesılmıcek Asker eğlencesı oldugunda Cagıracagım gelmede Göreyım
Fatıhım : En ufak yardımDa bulunduysam Bıle ne Mutlu Senınde Numaran var bende Iletısımı kesmeyelım Kısa surelı veda 2 Yıl gıbı Sürec paşa baya bı Kısa
Buğram : Saolasın Kardesım Oyunda Ilk dıyolog Kurdugum Kısılerden Bırısısın ve yardımın cok dokundu Iyı dıleklrın ıcın teşekkür ederım
Artistim : Iyı dıleklerın ıcın Teşekkür ederım Kardesım Ins dondugum zaman
Zerobibang : Yalancı ve düzenbaz oldugumu dusunuyorsun Düsüncelerıne Saygılıyım ama bıraz daha cesur olsaydında Gerçek hesabınla yazaydın O zaman Dha Memnun olurdum..
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
- Yurdu savunmanın en ucuz yolu, eğitimdir.
Aleykum Selam Mesut Sınavlarında Sana Başarılar Diliyorm En Kısa Zamanda İnş geri dönersin
Reelde Başarılar...
Reelde Başarılar...
Oyunu geri dönmemek üzere bıraktım. 20.09.2011 den itibaren Mühendis adlı hiçbir çar benim değildir
-
- FareAdam Düşmanı
yolun acık olsun hayatta herdaşim isteklerın yerıne gelmesi dileklerıyle
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............
.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............

- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
Mesut SeninLe Yarın Okulda Görüşelim Konuştuğumuz İşi Halledelim 
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Paşam Allah Yolunu Açık Eder İnş herşey gönlünce Olurr Yolun Acık olsun Görusmek uzere.....
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Muhendisx yazdı:Aleykum Selam Mesut Sınavlarında Sana Başarılar Diliyorm En Kısa Zamanda İnş geri dönersin
Reelde Başarılar...
İyi dileklerıniz ıcın teşekkür ederım hocamserserixemree yazdı:yolun acık olsun hayatta herdaşim isteklerın yerıne gelmesi dileklerıyle
Tamam paşa ULaş bana Bır TürLü num faceden verıcemSCaRyx yazdı:Mesut SeninLe Yarın Okulda Görüşelim Konuştuğumuz İşi Halledelim
Teşekkür ederım samedım 39 lvldeki HaLın aklıma geldısamedsedir06 yazdı:Paşam Allah Yolunu Açık Eder İnş herşey gönlünce Olurr Yolun Acık olsun Görusmek uzere.....
Bir ZamanLar
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
- Yurdu savunmanın en ucuz yolu, eğitimdir.
- Hunxalparslan
- FareAdam Düşmanı
Hayırlı tezkereler Mesut kardeş , tekraren sınavlarında da başarılar.
Allah utandırmasın...
Allah utandırmasın...

- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
ULan yuuh yani Bu ne densizlik bu ne sacma sapan hayat tarzi !!!zerobigbang yazdı:anca gidersin seni hiç sevmezdim yalancı düzenbazın tekisin
Türkxx Loncasini ve üyelerini benim kadar sevmeyen bulamassin. Her birini nerde görsen dalardim onlarda tabiki bizim loncamiza ayni sekilde saldirirdi. Yani iki ezeli Düsmanlik ama unutma bu oyunda. Oyunda rakipde düsmanda olacak dostunda yardimci olanlarinda olacak. Bu her oyunun kuralidir ama is Reale gelince unutmaki bu insanda senin kadar bu Vatan icin gerekirse canini verecek olan, oda en az senin ailenin ferdidir. Onun icin biraz daha saygili olalim ve ileri geri yazilar yazip edepsizlik yapacagimiza biraz mantikli düsünelim olgunca bir yaklasimla iyi dileklerimizi yada bise demeden Arkadasimizi ugurlayalim.
Hayirli tezkereler Mesut. Sınavlarında´da başarılarini dilerim. Allah yardimcin olsun, kolaylik ve zihin acikligi versin.

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*