Kocaeli
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kocaeli
Kütahya merkez ve ilçelerinde de yok inşALLAH dört gözle gelmesini bekliyorum
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Tehlikeli yazdı:İZMİT MERKEZ ÖMERAĞA MAH. İNÖNÜ CAD. ATAER İŞHANI NO:184 Belirttiğiniz Ttnet Bayisinde Kutu Yok Artı Kutulardan Haberleri Bile Yok Bi İlgilenirseniz Sevinirim :|
Evet haklısın galıba yenı açılıyor o bayii.... Bende derinceden aldırdım kutuyu..
Evet Yeni Açılıyor Sanırım Acaba Derincedeki Bayii'yi Tarif Edebilirmisinbasdem yazdı:Tehlikeli yazdı:İZMİT MERKEZ ÖMERAĞA MAH. İNÖNÜ CAD. ATAER İŞHANI NO:184 Belirttiğiniz Ttnet Bayisinde Kutu Yok Artı Kutulardan Haberleri Bile Yok Bi İlgilenirseniz Sevinirim :|
Evet haklısın galıba yenı açılıyor o bayii.... Bende derinceden aldırdım kutuyu..
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Tavsiyem kargo siparişle alın yoksa daha çok bekelrsiniz
)
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
:arrow:
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Tehlikeli yazdı:İZMİT MERKEZ ÖMERAĞA MAH. İNÖNÜ CAD. ATAER İŞHANI NO:184 Belirttiğiniz Ttnet Bayisinde Kutu Yok Artı Kutulardan Haberleri Bile Yok Bi İlgilenirseniz Sevinirim :|
Tehlikeli yazdı:Evet Yeni Açılıyor Sanırım Acaba Derincedeki Bayii'yi Tarif Edebilirmisinbasdem yazdı:Tehlikeli yazdı:İZMİT MERKEZ ÖMERAĞA MAH. İNÖNÜ CAD. ATAER İŞHANI NO:184 Belirttiğiniz Ttnet Bayisinde Kutu Yok Artı Kutulardan Haberleri Bile Yok Bi İlgilenirseniz Sevinirim :|

Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız.Onun için sevdiklerimize 'Seni seviyorum.' demekten çekinmeyin
[url=https://resmim.net/preview/U7Dfcg.gif[/url]
[url=https://resmim.net/preview/U7Dfcg.gif[/url]