Ama hakikaten yeter :S

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xXThEPuNiShErXx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Ama hakikaten yeter :S

Mesaj gönderen xXThEPuNiShErXx »

Mynet hesabındayken nefret ediyordum ayrı bir hesap olsada keşke ona geçebilsem diyordum ve gerçekleşti sobee ye taşıdık karakterleri ama beğenmediğimiz mynetin bile server makinaları daha güçlü olsa ki 2 saatte hata veriyordu sobee de ise 5 dk da 4 hata bu kadarda olmaz bu kadar bağlantı hatası olan bir oyun nasıl cazip gelebilirki oyuna yeni başlayan bir kişiye 3 yıldır bu oyundayım böyle bir olayla karşılaşmadım 5 dk da 4 hata görünce artık tak etti yeter gerçekten yeter buna bi çare olmazmı bulunmazmı.Bu kadar zor mu ? bi çare bulun lütfen grv desen hatalardan yapamaz olduk maden hata yüzünden çekemez olduk. buna bi önlem alınız. Yoksa oyun sempatisini kaybedip insanların gözünde değersizleşecek. Bu benim, bütün ikv halkı için ve en önemlisi sizin için gereklidir.
İlgi ve alakalarınıza şimdiden teşekkürler...

xXThEPuNiShErXx --------> kuklacı
xXThePuNiSheRXx, ThEPuNiShErBüYü, ThEPuNiShErŞiFa
Kullanıcı avatarı
Egelim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Ama hakikaten yeter :S

Mesaj gönderen Egelim »

Slm bağlantı problemlerinin nedenlerinden biriside internet filitreleleridir. Daha önceden kullandığımdan biliyorum eğer pc nde naomi yada ona benzer yasak sitelere girişi engelleyen filitre problamı yüklü ise büyük ihtimal onun etkisi ile oyundan 10 dk da bir atmaktadır.
Kullanıcı avatarı
xXThEPuNiShErXx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXThEPuNiShErXx »

öyle bir proğram kullanmıyorum.
xXThePuNiSheRXx, ThEPuNiShErBüYü, ThEPuNiShErŞiFa
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Gelin size bügün olan olayı anlatayım Solucan görevim vardı toplantık kimse yardım etmediği için 2.5 saat bekledim tam ölüyodum bakın saliseler kaldı oyudan attı görev oldumu okadar çok küfür ettimki. inanamassınız YA ADAM GİBİ OYUN YAPIN YADA ADAM GİİB OYUNU KAPATIN. YADA ŞU SORUNA ÇARE BULUN GM İMZANDA YAZIYOR HERŞEY GÜZEL BİR İKV İÇİN OZAMAN ŞU SORUNLARA ÇARE BULUN YETER BAŞLARIM AMA.
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

KaraXHayalet yazdı:Gelin size bügün olan olayı anlatayım Solucan görevim vardı toplantık kimse yardım etmediği için 2.5 saat bekledim tam ölüyodum bakın saliseler kaldı oyudan attı görev oldumu okadar çok küfür ettimki. inanamassınız YA ADAM GİBİ OYUN YAPIN YADA ADAM GİİB OYUNU KAPATIN. YADA ŞU SORUNA ÇARE BULUN

Oyunda düşmelerin geneli kullanıcının internet hızından yani altyapsından kaynaklanıyo.Ben 8 mbit net kullanıyorum arada bi istisna oalrak düştüğüm oluyo genelde oyundan düşmem.Buda ana serverlarda değil kullanıcının pc sinde eksiklik olduğu anlama geliyo.Heralde oyunun sana garezi yokki ben düşmüyorumda sen düşüyosun dimi...
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Merhabalar,

Öncelikle üyelik tiplerinin bağlantı hızı veya başka hiç bir konuda farkı yoktur. Üyelik tipleri arasındaki tek fark siz giriş yaparken üyelik bilgilerinizi başka sunucuların kontrol ediyor olmasıdır.

Belirtmiş olduğunuz sorunun kaynağını bulmak ise çok kolay. Eğer sunucudaki tüm oyuncular aynı anda aynı sorunu yaşıyorsa sorun sunucudadır. Eğer diğer oyuncularda böyle bir sorun yoksa sorun büyük olasılıkla sizin bağlantınızdan kaynakalanabilir.

Sizin yapabilecekleriniz;

-Eğer ortak kullanılan bir ağdan bağlanıyorsanız, ağı paylaşan diğer diğer kullanıcıları kontrol ederek indirme/yükleme (download / upload) olmadığından emin olmak,

- Bilgisayarınızda internet bağlantısı kullanan bir programın yoğun şekilde çalışıp çalışmadığını kontrol etmek (torrent, download araçlar vs)

- Eğer internet hattınızda aynı zamanda paralel bağlanmış bir sabit telefon varsa ise modem ve telefon bağlantıları kablolarının splittera bağlandığından emin olmak.

- İlgili internet sağlayıcı ile irtibata geçerek bölgesel bir sorun olup olmadığını danışmak (Sıklıkla olmasa da kimi zamanlarda altyapı sorunları yaşanabilir)
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön