Ohoooo o neki biz 3 grup kızgın kuma gittik phile 5 grup ama philde 3 kişi öldü şifa yoktuKantxforum07 yazdı:ayy ayy Şok geçircem adam 2 grupla garr kesiyor güldürdünüz beni ben 5 lvlken kesiyodum tek başıma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:FaunTLeRoy yazdı:Kreş TERK :!:Kralxkerem yazdı:OOOOOO abi sen burdamıydın niye yorum yazdık biz yaa özür abi bida olmaz :lol:FaunTLeRoy yazdı:benden adres isteyen sendin değil miKralxkerem yazdı:Büyük başarı
bizde 2 grup garr cinini kestik ama 1 canla kaçtı üzüldük![]()
Almanya da veya Rusya da oturuyorum desen gelecek misin ?
Ben sana nerede oturuyorsun diye sormuyorum çünkü nerede oturduğun belli![]()
12 BÜYÜ BUNLARI YAPAMAZ DEDİLER YAPTI
- Kralxkerem
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: 12 BÜYÜ BUNLARI YAPAMAZ DEDİLER YAPTI
İmzam yoktur benim gardaş
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
santino 22 Ağu 2010 da konu açmış 11 haziran 2011 de hala yorum atiyoruz yuh bize
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
AZULDA NE WAR BE KARDESŞİM SİZE ACIYORM RESMEN 12 TANE BUYUCU YAPAMASSIN DIYE BISI YOK 2 BUYUCU KESER BE BEN TEK KESIORUM
bu arada boşuda tk kestım 12 tane orda kaç kaç vurdunuz da ole kestınız 1-1 mı vuruosunuz 12 tane zor kesmıssını
ıse bak ya olamaz saka gıbı 
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
zaten şakaRivendel yazdı:AZULDA NE WAR BE KARDESŞİM SİZE ACIYORM RESMEN 12 TANE BUYUCU YAPAMASSIN DIYE BISI YOK 2 BUYUCU KESER BE BEN TEK KESIORUMbu arada boşuda tk kestım 12 tane orda kaç kaç vurdunuz da ole kestınız 1-1 mı vuruosunuz 12 tane zor kesmıssını

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Adam gerçekten güçlü. Tek kesiyormuş.FaunTLeRoy yazdı:zaten şakaRivendel yazdı:AZULDA NE WAR BE KARDESŞİM SİZE ACIYORM RESMEN 12 TANE BUYUCU YAPAMASSIN DIYE BISI YOK 2 BUYUCU KESER BE BEN TEK KESIORUMbu arada boşuda tk kestım 12 tane orda kaç kaç vurdunuz da ole kestınız 1-1 mı vuruosunuz 12 tane zor kesmıssını
![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
OMGCanceazi yazdı:Adam gerçekten güçlü. Tek kesiyormuş.FaunTLeRoy yazdı:zaten şakaRivendel yazdı:AZULDA NE WAR BE KARDESŞİM SİZE ACIYORM RESMEN 12 TANE BUYUCU YAPAMASSIN DIYE BISI YOK 2 BUYUCU KESER BE BEN TEK KESIORUMbu arada boşuda tk kestım 12 tane orda kaç kaç vurdunuz da ole kestınız 1-1 mı vuruosunuz 12 tane zor kesmıssını
![]()

XottomancavalryX yazdı:şaka mısın olmm ya![]()
![]()
![]()
Tebriklersantino yazdı:EVET ARKADASLAR 12 TANE BÜYÜCÜ ARKADASMLA BÜYÜK CABALR VE URASLAR SAYESNDE BÜYÜK ÖNCÜ AZULU LESMEYİ BASARDIK HERKES TE 3 CAN 3 KUDRET İKSİRİ GİTTİ AMA SONUNDA HERKESN GÖREVİ OLDU 2 KERE KESTİK YAPAMAZSINIZ DİENLER GÖRDÜ MALESEF HEYECANDAN FOTO ALMADIM AMA KOLAY GELEEEE
Büyük başarı
ooo kinqs siz ordamısınız tek gaffarı kestim ben nasıl oldu diyosanız anlatayım birgün canım sıkıldı dolaşıyım dedim dolaşıyorum necminin önünden geçerken necmi beni yanına çagırdı dediki gaffar senin hakkında ileri geri konuşuyormuş we bana sölediklerini anlattı kızdım we ekibimi topladım kese kese gaffara ulaştık gaffarın yanına gittim ana avrat sövüp polifonik şekilde ossurdum gaffar kokudan zehirlendi ve havasızlıktan öldü ::o :shock:Corpse yazdı:Tebriklersantino yazdı:EVET ARKADASLAR 12 TANE BÜYÜCÜ ARKADASMLA BÜYÜK CABALR VE URASLAR SAYESNDE BÜYÜK ÖNCÜ AZULU LESMEYİ BASARDIK HERKES TE 3 CAN 3 KUDRET İKSİRİ GİTTİ AMA SONUNDA HERKESN GÖREVİ OLDU 2 KERE KESTİK YAPAMAZSINIZ DİENLER GÖRDÜ MALESEF HEYECANDAN FOTO ALMADIM AMA KOLAY GELEEEE![]()
![]()
Büyük başarı
Mrxbaris yazdı:XottomancavalryX yazdı:şaka mısın olmm ya![]()
![]()
![]()