TaRZaN hk. bilgilendirme:
TaRZaN hk. bilgilendirme:
Şu karakter aktarmanın iyi yönleri olduğu kadar kötü yönleride var.Diğer serverlardan ne yediği belirsiz keşiler geliyor (TaRZaN gibi) hem sunucumuzu kirletiyorlar üstüne üstlük bir de millete iftira ediyorlar.Her gün başka bir kişiyle klandan veya bölgeden tartışmasıda bu işin cabası.Bu işe bir çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum yoksa sunucumuzda böyle kişiler daha da artarak kirletmeye devam edecek.Dinlediğiniz için tesekkürler.
Re: TaRZaN hk. bilgilendirme:
dogru söliyosun eren katılıyorum sana!!!
tarzan başka bir sunucudan gelmemiş.sunucudaki birisi ismini değişmiş.bölgeden yazılanlarda rastlamıştım.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
Olabilir! banada baska sunucudan geldim dedi demek ki belli etmek istemiyor kendini fazla ! Ne olursa olsun sucsuz yere atılan iftiralar hoşuma gitmez.
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bir arkadaşımızın vefat etmiş annesine küfür etmişti forumda fotoları vardı fakat küfülü fotolar olduğu için kaldırıldı..
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Bölgede geçen yazışmalarda TaRzaN' ın eski adının Avşarumut olduğu söylenmişti :arrow:
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
+++IIxDyNaCxII yazdı:Bölgede geçen yazışmalarda TaRzaN' ın eski adının Avşarumut olduğu söylenmişti :arrow:
aykut gökçe
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Kardeşş herkez Kımın Ne oldugunu Bıllıyor Ama burdaa Konu Acıppp kendını haklı gostermen cok mantıksızca ve gereksızdır.Edadas yazdı:Şu karakter aktarmanın iyi yönleri olduğu kadar kötü yönleride var.Diğer serverlardan ne yediği belirsiz keşiler geliyor (TaRZaN gibi) hem sunucumuzu kirletiyorlar üstüne üstlük bir de millete iftira ediyorlar.Her gün başka bir kişiyle klandan veya bölgeden tartışmasıda bu işin cabası.Bu işe bir çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum yoksa sunucumuzda böyle kişiler daha da artarak kirletmeye devam edecek.Dinlediğiniz için tesekkürler.
Ha Sen şimdi tarzanı mı bana savunuyrsun dersen hayır Kımseyı Savundugum yok Sadece Senı uyarıyrum Braya gecıpp konu acman Sadece cok Sacma geldı bana ...
Neyse ııı forumlar..
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
-
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Tarzan=Avşarumut
- TerBiYeCii
- Salgın Koruyucusu
Valla TaRZaN Tanigim kadari ile cok iyi birisi Söyle bir durum varki yilanin kuyruguna basmazsan yilan insana dokunmaz hic bir suc tek tarafli degildir illaki sende ona birsey yaptinki bölye oldu kimse durduk yere kimseye küfür etmez kimseyide su fromda karalamayi birakin bence sen fromda konu actin simdi tarzanla kimse muhattap olmaz sanma bos is bunlar ...
нєя нαккıм ѕαкLı∂ıя®
|l|lllll|lll||ll||lll ©
³³°¹³²¹³ °¹²
© σяigiиαL ρяσfiLe ®
BU TUP BEBEK HATALI: SUREKLI GAZ KACIRIYOR.
|l|lllll|lll||ll||lll ©
³³°¹³²¹³ °¹²
© σяigiиαL ρяσfiLe ®
BU TUP BEBEK HATALI: SUREKLI GAZ KACIRIYOR.