intikamatesi yazdı:39 lvlde darpane gibi bono basan basmış...
Bonoyla alakası yok istediğin madeni istediğin kadar sayıda çantaya koyupulup resim çekilebilir
Resim çekmesine birşey demiyorum.Sadece 39 lvldeki bono hatasını belirtmek isterim...
Bono hatası nasıl oluyor anlatta bilelim
tolga bono hatasını git lonca başkanına sor çızığa o sana anlatsın burda boş muhabbet yapma ona salça buna çamur bu hayat ne kadar sürer biraz kişiliğini otuttur artık
intikamatesi yazdı:
YaLnIzKaLp yazdı:
intikamatesi yazdı:Masal okumak için fazla uzağa bakmanıza gerek yok kendi yazdıklarınızı okumanız yeterlidir.
Benim Öyle Bir Yeteneğim Yok By Masalcı
Çok merak ettim bono diyince sazan gibi neden atladınız By Sazan?
ömer sende gereksiz kişilerle gereksiz polemiklere girme bu bir oyun herkes bi yol tutturmuş gidiyor yalnızkalpte kendi çapında eğleniyor çünkü bütün hayat felsefesi insanlara yukardan bakmak o yüzden boşuna diyaloğa girme mesutun açmış olduğu konuda kişisel tartışmaya dönmesin banane bizene sanane yada kimene o yüzden daha cevap verme boşver
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Keşke bu konuyu açmasaydım gerçekten çok üzüldüm. Bu oyunu hayatımda hiç bir zaman en iyi olmak, en çok paraya sahip olmak amacıyla oynamadım. Kendi maddi değerlerimi her zaman arkadaşlarımla paylaştım, aksini söyleyen olmaz herhalde. Teşkilatta çok nezih oyuncular vardı kendilerini gerçek hayatlarında kanıtladıkları için, bu konuda bazı arkadaşların yaptığı küçük hesapları yapmazlardı, şimdi ise karşımda hayatta kendi adlarına hiçbir şey yapamamış insanların büyük zırhlar içindeki küçük ruhlarını görüyorum. Gerçekten çok yazık insanların umudunu bu kadar çabuk kırıyorsunuz ama bir insanın elinden umudunu almadan önce bir daha düşünün, belki sahip olduğu tek şey budur.
Sevigiler, saygılar (yazıcak bir çar ismim yok malesef)
IISeHRaZaTII Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Bono hatasından bahseden kamiller adamın biri datayla oynamış bende nasıl oynanır gösterdim
Estergon paşa maşa seninde acın var cızık tarafındanki hemen onu atıyorsun ortaya
sazan gibi atlama ömermisin ne haltsın bilip bilmeden konuşma
intikamatesi yazdı:39 lvlde darpane gibi bono basan basmış...
Bonoyla alakası yok istediğin madeni istediğin kadar sayıda çantaya koyupulup resim çekilebilir
Resim çekmesine birşey demiyorum.Sadece 39 lvldeki bono hatasını belirtmek isterim...
Bono hatası nasıl oluyor anlatta bilelim
tolga bono hatasını git lonca başkanına sor çızığa o sana anlatsın burda boş muhabbet yapma ona salça buna çamur bu hayat ne kadar sürer biraz kişiliğini otuttur artık
intikamatesi yazdı:
YaLnIzKaLp yazdı:
intikamatesi yazdı:Masal okumak için fazla uzağa bakmanıza gerek yok kendi yazdıklarınızı okumanız yeterlidir.
Benim Öyle Bir Yeteneğim Yok By Masalcı
Çok merak ettim bono diyince sazan gibi neden atladınız By Sazan?
ömer sende gereksiz kişilerle gereksiz polemiklere girme bu bir oyun herkes bi yol tutturmuş gidiyor yalnızkalpte kendi çapında eğleniyor çünkü bütün hayat felsefesi insanlara yukardan bakmak o yüzden boşuna diyaloğa girme mesutun açmış olduğu konuda kişisel tartışmaya dönmesin banane bizene sanane yada kimene o yüzden daha cevap verme boşver
Sana biriktirdiğim kemikleri attım konuşmaya dvm et
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.