YaLnIzKaLp yazdı:intikamatesi yazdı:Resim çekmesine birşey demiyorum.Sadece 39 lvldeki bono hatasını belirtmek isterim...KOZHEY yazdı:Bonoyla alakası yok istediğin madeni istediğin kadar sayıda çantaya koyupulup resim çekilebilirintikamatesi yazdı:39 lvlde darpane gibi bono basan basmış...
Bono hatası nasıl oluyor anlatta bilelim![]()
tolga bono hatasını git lonca başkanına sor çızığa o sana anlatsın burda boş muhabbet yapma ona salça buna çamur bu hayat ne kadar sürer biraz kişiliğini otuttur artık
intikamatesi yazdı:Çok merak ettim bono diyince sazan gibi neden atladınız By Sazan?YaLnIzKaLp yazdı:Benim Öyle Bir Yeteneğim Yok By Masalcıintikamatesi yazdı:Masal okumak için fazla uzağa bakmanıza gerek yok kendi yazdıklarınızı okumanız yeterlidir.![]()
ömer sende gereksiz kişilerle gereksiz polemiklere girme bu bir oyun herkes bi yol tutturmuş gidiyor yalnızkalpte kendi çapında eğleniyor çünkü bütün hayat felsefesi insanlara yukardan bakmak o yüzden boşuna diyaloğa girme mesutun açmış olduğu konuda kişisel tartışmaya dönmesin banane bizene sanane yada kimene o yüzden daha cevap verme boşver