ustax66 yazdı:ilk gördüm şaşırdım benim çarım var Alparslanx diye kulanıcı adı da öle
Oyuna geldim , fakat size ulaşamadım.
Burdan tanışalım.Oyunda ne zaman görüşücez belli değil.
İsmim:Alpaslan AYKAN
Yaşım:36
Mesleğim:inşaat muhasebesi
En çok ANKA da aktif haldeyim.Tılsıma nadir girer arkadaşlarımla esenleşirim.
Tekrar ANKA ya geçerim.
Oyunda beni ve nick imi görenler ; sen karargah loncası başkanı değilmsin diyorlar.
Sadece isim benzerliği diyorum , ve kendimi tanıtıyorum.
Sanırım bu bilgiler tanışmak için yeterli.Ama genede oyuna her girdiğimde sizi bulmaya çalışıcam.
Barbarxalpaslan
İsmimiz BARBAR Olsada Hayli Barışçılız.Yeter ki Ayağımıza Çelme Takılmasın..
Dün Akşam Saat 22:45 Sularında Sanırım , Ada da Tatsız Bir OLay yaşandı. Sanırım Cekemiyenler Var.
Çekemiyenler AlıcıLarı ile Oynamasın.Biz size Ulaşır Canak Cömlek Kontrolü yaparız.
Yeni bir servisten yararlanmak için ise AloBeniKaşı sizler için hizmette Bi ALO yla Kaşıma Ekibi Yanı başınızda....]Barbarxqabriell Ben Annenizin
Oynama
Dediği
O
Kötü
Çocuğum
Anıl paşam bildiğin gibi değil valla... Çekemeyen o kadar çok ki bizde anlam veremiyoruz. Loncamız hakikaten çok sağlam (gerek karakter gerekse oyun bilgisi) insanlardan oluşuyor. Bizim acelemiz yok loncayada üye alımı da yapmıyoruz. (Tanıdık eş dostlar hariç.) Alt yapı sağlam... Sadece bu aralar arkadaşların gerek iş güç gerekse çeşitli problemler nedeniyle oyunda fazla online kalamıyoruz. Buna rağmen alt yapımız sağlam. Zaman herşeye kadirdir. Yakın zamanda msn üzerinden toplantı yada cep tel ile konferans görüşme ayarlıyacağım. Artık şu çar kasma işini bitirelim... Malum konular uzerınde yoğunlaşalım. Çok güzel organizasyonlara imza atacağız lonca olarak eminim. Tek başına oynamak mümkğn değil benim açımdan. Sizler olmasanız, muhabbet olmasa çekilmes burası.