SIGINAK SAYISI ARTSIN
SIGINAK SAYISI ARTSIN
Sıgınak sanırım 11 yada 10 tane var bu sayının 20 olması gerektıgını dusunuorum mıllet sıgınagın basında "bu grub bolgesı doludur, lutfen daha sonra deneyın" yazısını gormekten sıkıldı!!!
Mcmertol[49] Thegodfadhers[49] Cxronaldo[49]
Zodiackiller[49] XPRoMeTHeuSX[49] Mceyup[49]
Mxckarhan[49] Mcxkarhan[49] Punisherk[49]
Zodiackiller[49] XPRoMeTHeuSX[49] Mceyup[49]
Mxckarhan[49] Mcxkarhan[49] Punisherk[49]
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Re: SIGINAK SAYISI ARTSIN
Sığınak vesaire diğer grup bölgerinde şuan için zaten 20' şer adet bölge mevcut
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Benim bildiğime göre Migrat ,Çemberlitaş ve Sığınak grup bölgeleri birbirinin kopyası olarak 15 adet var.
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Kardeşim saten oyuncular yoğun olarak migrat ve çemberlitaş atmakta , bunun sınırlarını zorlayan en fazla 5 6 grup olur diye düşünüyorum grubun temeli daha fazla gitmesidir .
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
benim bildiğim 20 kopya var ama son günlerde sığınak bölgesine o kadar yoğun ilgi var ki sürekli bütün bölgeler dolu hatası alıyoruz Sığınakların kopya sayısı artırılırsa çok iyi olur
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Dün Beyazköşk'te Sığınak ağzına kadar doluydu. Dışarıda da bekleyen en az 5 grup vardı. Zaten toplam 15 grup bölgesi kopyası var Sığınak'ın. Ben de artırılması kanaatindeyim...
-
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Bende acaba hangi sunucu diye takılmıştım
bizim köşk çıktı
Açıkçası saçma geldi de nası dolabilir sığınaklar diye şimdi hakverdim
Yaz tatili geldiği için daha çok oyuncu daha uzun süre online zaten. Bide artık Çemberli gelince full olanlar çemberliye bi kaç eksiği olanlar migrata kaydı. Ve artık ŞAheser sahibi olmayanlar sığınaklarda bir araya geliyolar.
Diğer sunucularda durum nedir bilemem ama bizimkilerden bazıları o kadar sapıttıki bi ara Motorin kesmeye bile 1300+ buz lu büyücü istiyolardı.
Diğer sunucularda durum nedir bilemem ama bizimkilerden bazıları o kadar sapıttıki bi ara Motorin kesmeye bile 1300+ buz lu büyücü istiyolardı.
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
okan34 yazdı:Sığınak vesaire diğer grup bölgerinde şuan için zaten 20' şer adet bölge mevcut
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
1300 buzu olan adam sığınakta, motorinde ne yapsınTeknoBYraM yazdı:Bende acaba hangi sunucu diye takılmıştımbizim köşk çıktı
Açıkçası saçma geldi de nası dolabilir sığınaklar diye şimdi hakverdim
Yaz tatili geldiği için daha çok oyuncu daha uzun süre online zaten. Bide artık Çemberli gelince full olanlar çemberliye bi kaç eksiği olanlar migrata kaydı. Ve artık ŞAheser sahibi olmayanlar sığınaklarda bir araya geliyolar.
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Benim bildiğime göre Migrat ,Çemberlitaş ve Sığınak grup bölgeleri birbirinin kopyası olarak 15 adet var.
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.