KUKLACININPRENSi

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
YaSnoV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottman

Re: KUKLACININPRENSi

Mesaj gönderen YaSnoV »

evet gerçekten akla mantığa ters bir kasa :D ben hangi madenden ne kadar var anlayamadım rakamlar birbirleri içine geçtiğinden dolayı. Ancak şunu bertilmek isterim ki bu kasalarda gereğinden fazla emek var.... tek kelime ile TEBRİKLER
IIYasinowiÇII[SAVAŞÇI]

Resim

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]
Kullanıcı avatarı
XxWhiteDewiLxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XxWhiteDewiLxX »

Emek kokuyor. :geek:
Resim

Yeni karekterlerim

FUHRER-HITLER

Eski karekterlerim

xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE

Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
Kullanıcı avatarı
YaSnoV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: The Lodos Of Ottman

Mesaj gönderen YaSnoV »

tam görünmediği için bir resim alıyım dedim :D
Resim
IIYasinowiÇII[SAVAŞÇI]

Resim

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]
ugurbaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ugurbaba »

Merhabalar

Biraz ticari zeka(Belki birazdan biraz fazla:D) biraz sabır fazlasıyla emek ve işte sonucu.İçinizden coğu kişinin imrenerek baktığını bir kısmınızında kazıkçı , fırsatçı dediğini biliyorum.5 farklı sunucuda charlarım var ama kuklacıdakı bu imkan hiçbiyerde yok bunun değerini bilmiyorsunuz.Ne maden ararsanız bulabiliyorsunuz gidip ökse otuna yatmıyorsunuz 1 iksir yapacam diye.4 yıllık emek değil diyorsunuz cok biliyorsanız girin bu maden işien görün ben 2 ay aralıksız bu maden carına girdim maden al sat yaptım şimdi bakıyorumda kuklacı benim kasanın 10 katı kadar.Değerli madenleri koymamış millet bana sat bana sat demesin diye:Dzamanı gelince var dicek piyasası artınca:D

Not:Yerinde olsam serkan carı e.ö aktarırdım kuklacıda maden az kaldı ama eminönü en eski sunucu ordada birçok kişinin kasası var sendede 10 milyara yakın para var bence git oradan maden al kasanı genişletmek istiyorsan e.ö en iyi sunucu

İyi formlar

MirxBenevolent & madenxalınırr

Kullanıcı avatarı
xPRENSx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xPRENSx »

ugurbaba yazdı:Merhabalar

Biraz ticari zeka(Belki birazdan biraz fazla:D) biraz sabır fazlasıyla emek ve işte sonucu.İçinizden coğu kişinin imrenerek baktığını bir kısmınızında kazıkçı , fırsatçı dediğini biliyorum.5 farklı sunucuda charlarım var ama kuklacıdakı bu imkan hiçbiyerde yok bunun değerini bilmiyorsunuz.Ne maden ararsanız bulabiliyorsunuz gidip ökse otuna yatmıyorsunuz 1 iksir yapacam diye.4 yıllık emek değil diyorsunuz cok biliyorsanız girin bu maden işien görün ben 2 ay aralıksız bu maden carına girdim maden al sat yaptım şimdi bakıyorumda kuklacı benim kasanın 10 katı kadar.Değerli madenleri koymamış millet bana sat bana sat demesin diye:Dzamanı gelince var dicek piyasası artınca:D

Not:Yerinde olsam serkan carı e.ö aktarırdım kuklacıda maden az kaldı ama eminönü en eski sunucu ordada birçok kişinin kasası var sendede 10 milyara yakın para var bence git oradan maden al kasanı genişletmek istiyorsan e.ö en iyi sunucu

İyi formlar

MirxBenevolent & madenxalınırr

MirxBenevolent & madenxalınırr Sagol yazdiklarin icin.Yazdigini bi düsünecegim Baska sunucuya gecme konusunu.
Kullanıcı avatarı
gkhnsckn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen gkhnsckn »

Kasan çok güzel yalnız seni hiç GB lerde yada herhangi bir yede göremedik.Sürekli bankadasın.Latifini ürettin gözlüğünü aldın oturuyorsun.Sanırım madenden başka ilgilendiğin birşey yok oyunda.Benimde kasam dolu ama seninkinin yanında hiç birşey tabi.Ne diyelim Allah artırsın.
İyi Forumlar...
JacksoN [(^)Ejder Asa]

Resim
Kullanıcı avatarı
ugurtanbayram
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ugurtanbayram »

Ben bu arkadaşın kasasına bir şey diyemem lakin diyeceğim tek şey şudur bu arkadaş hiçmi real yaşamı yok oyunu hiçmi bırakmıyıcak yarın öbürgün ölmüyücekmi veya yanlışlıkla çarını silmeyecekmi neyse insan ömrü 3 gün ben bunu bilirm herkese kolay gelsin.
xxxxxGeldi osmanlı torunu ,açın leşçiler tüm yolu.xxxxx
Kullanıcı avatarı
MaMy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Lonca: De Va

Mesaj gönderen MaMy »

CARIZMA yazdı:Boş yorumLara yer yok heLaL oLsun derim başkada bişey demem
Kullanıcı avatarı
AsaLeT
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsaLeT »

4 senelik emek üzerine bu kadar maden kasanda biriktirmişsen,helal olsun diyemicem.mavi topaz 63 adet ? sarraf artırıcı aldığımda günde ben 12 tane çekiyordum.sabah 6 akşam 12 kadar.6 günde biriktirirdim. Yonca çok az.ama önemli olan küçük madenler üst madenler degil.

Tek kelimeyle helal olsun.
Esat

Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

Helal Olsn Valla Bırıtktırmek O Kadarda Kolay Degıl =)
Yalnız Kaç Tane Kripraz Var Sayamaıdm bn :D
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...

“Genel Sohbet” sayfasına dön