SIKICIIIIIIIIIIII

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kiracak
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

SIKICIIIIIIIIIIII

Mesaj gönderen kiracak »

ÖNCELİKLE ELİNİZE SAĞLIKK YENİ BÖLÜMLERR GÜZELL OLMUŞŞŞ LAKİNNN BEN BU OYUNUU YALNIZ OYNAYAMACAKMIYIMM İLLAAAA BİRİLERİİİ İLEE BARABERR OYUNA GİRMEK ZORUNDAMIYIMM ARKADAŞIN YOKSAA GRUPP BÖLGELERİİ HİKAYEEEEEEE İLLAAA BİRİLEİRNE DİYECEKSİN KONUŞCAKSIN ANLAŞCAKSINN HA ONALARDA UYGUN GÖRÜRSE GRUPP BÖLGELERİNE GİREBİLCEKSİN
HADİ GİRDİN DİYELİMMM BİRİ OYUNDAN DÜŞCEKKK Bİ ŞEY OLCAKK 4 SAAT 5 SAAAT BOŞA GİTCEKK BEN YALNIZ KAFAMA GÖRE TAKILAICAKMIYIMM OYUNDAAA
BU NEDİRR BÖYLEEE ANLAYAMADIMMM

OYUNA YENİ BAŞLAYANLAR NE OLCAKKK NASIL GİRCEKLER BU GRUPPP BÖLGELERİNEE ANLAMIŞ DEĞİLİM
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Re: SIKICIIIIIIIIIIII

Mesaj gönderen apomario »

Hak veriyorum...
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

Adı üstünde,"Grup Bölgesi".
Tek oynamak istemiyorsanız,girmeyin grup bölgesine olsun bitsin.
Zorla içeri sokmaya çalışan yok,gidin maden çekin,düello yapın...
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Aedan yazdı:Adı üstünde,"Grup Bölgesi".
Arkadaş biz de girmek istiyoruz. Grup mu kuruluyor düzgün? Giren kişi çıkıyor. Yeni topluyoruz diyorsun adam seni mi bekleyeceğim diyor. Bu nedir? Karşıdaki insanların bencilliği, küstahlığıdır. Oyun evreninde bu tip insanlar çooooo...k var.
Kullanıcı avatarı
KLAS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen KLAS »

bende bu olayı destekliyorum böyle sacma olay olmaz tamam anladım bizi oyunda tutmak istiyor yönetim ama bu şekilde oyunda tutamaz nedenmi çogu arkadaşımız tek takılıyor oyunda bunun için kimse ile bölgelere giremıyor oda ne yapıyor yaw böyle sıkıcı oyun olmaz diyor gırmıyor oyuna bu şekildemi oyuncu tutacak yönetim anlamış degilim şu şekil olabılır herkes tek başına girip tek kesmeli diyorum tamam uzun sürsün yine ama tek başına herşeyi yapsın benim bildigim bu şekil oyunlar var kimse kimseye muhtaç olmadan tek başına bütün boss ları kesiyor bence tek başına bütün boss ları kesebilirse oyunda daha çok oyuncu tutabilir yönetim diyorum
KLASFURKAN Teşkilattan
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

apomario yazdı:
Aedan yazdı:Adı üstünde,"Grup Bölgesi".
Arkadaş biz de girmek istiyoruz. Grup mu kuruluyor düzgün? Giren kişi çıkıyor. Yeni topluyoruz diyorsun adam seni mi bekleyeceğim diyor. Bu nedir? Karşıdaki insanların bencilliği, küstahlığıdır. Oyun evreninde bu tip insanlar çooooo...k var.
Yalnız konuyu açan kişinin derdi,tek başına birşey yapma arzusu.
Gruba alınmama değil.
O yüzden böyle bir açıklama yazdım.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

KLAS yazdı:bende bu olayı destekliyorum böyle sacma olay olmaz tamam anladım bizi oyunda tutmak istiyor yönetim ama bu şekilde oyunda tutamaz nedenmi çogu arkadaşımız tek takılıyor oyunda bunun için kimse ile bölgelere giremıyor oda ne yapıyor yaw böyle sıkıcı oyun olmaz diyor gırmıyor oyuna bu şekildemi oyuncu tutacak yönetim anlamış degilim şu şekil olabılır herkes tek başına girip tek kesmeli diyorum tamam uzun sürsün yine ama tek başına herşeyi yapsın benim bildigim bu şekil oyunlar var kimse kimseye muhtaç olmadan tek başına bütün boss ları kesiyor bence tek başına bütün boss ları kesebilirse oyunda daha çok oyuncu tutabilir yönetim diyorum
Tek başına kesilecek olsa,adları neden ŞEF olsun ki açıklayabilir misin bunu?
Çemberlitaş'a koyalım Folklor cinlerini herkes kessin,ne zevki kalır ki?
Ha ben demiyorum ki "Şahesersizler Girmesin".
Ama zorluk şart.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Grup bölgesine girmeyen biri çok cabalarsa giren kişiler kadar güçlü olur.Yani bir çemberlitaş 7 saat sürüyorsa 7 saatte baya bi maden çekilir bu madenlerle şaheser falan üretilebilir.Ama sıkıcı olduğu kanaatindeyim konuyu açan arkadaş haklı ..
Kullanıcı avatarı
M1btLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen M1btLa »

turkoxHAMSTER yazdı:Grup bölgesine girmeyen biri çok cabalarsa giren kişiler kadar güçlü olur.Yani bir çemberlitaş 7 saat sürüyorsa 7 saatte baya bi maden çekilir bu madenlerle şaheser falan üretilebilir.Ama sıkıcı olduğu kanaatindeyim konuyu açan arkadaş haklı ..
+8
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

turkoxHAMSTER yazdı:Grup bölgesine girmeyen biri çok cabalarsa giren kişiler kadar güçlü olur.Yani bir çemberlitaş 7 saat sürüyorsa 7 saatte baya bi maden çekilir bu madenlerle şaheser falan üretilebilir.Ama sıkıcı olduğu kanaatindeyim konuyu açan arkadaş haklı ..
İşte ben de bu konu üzerinde duruyorum. Şaheser üretmek isteyen birisi nasıl 15 dk beklesin maden başında. Bunu yönetimin bilerek yaptığını düşünüyorum. Sırf dükkandan artırıcı alınması için. Herkes biliyor ki kimse bir madeni 15 dk bekleyemez. Hatta oyun içerisinde de "maden başında durmaktan sıkılmadınız mı?..." ile başlayan maden şans artırıcı alımına sevk eden bir reklam gibi bir şey yapıyorlar. Yazık... :( :( :( :(

“Genel Etkileşim” sayfasına dön