Çok Çok Sağol Leggenda [Kerim Tekin'i Bize Hatırlattın]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
KerimTekin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Çok Çok Sağol Leggenda [Kerim Tekin'i Bize Hatırlattın]

Mesaj gönderen KerimTekin »

Bilindiği üzere şarkıcı Kerim Tekin'in bu ay ölüm yıl dönümü ( 27 haziran). Leggenda Kerim Tekin'i unutmayarak profil resmi yapması beni çok derinden etkiledi ona şükranlarımı sunuyorum ve Kerim Tekin'i saygıyla anıyoruz. Niye Leggenda derseniz profil resmine Kerim Tekin'in Cici Baba adlı klibnin resmini koymuş çok sağol Leggenda.

Not: Profil resmi değişmiş arkadaşlar şimdi bana bunak demeyin. :cry:
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Çok Çok Sağol Leggenda [Kerim Tekin'i Bize Hatırlattın]

Mesaj gönderen xPrince »

Tabi ben biraz türkiyedeki pop sanatçılar ve rock sanatçılar arasında kıyaslama yaparım ve kendimi rock tarafında tutarım, şimdi üstat cem karacanın ölüm yıldönümü bu kadar hatırlanırmıydı acaba ? Ama yinede burda bu tartışmaya girmek istemem sonuçta bu insanlar yaşamını yitirmiş arkasında birçok dinleyici hayran kitlesi bırakmış, birçok esere imza atmış kişiler, tartışması olmaz, ama değinmek istediğim nokta şurda, eğer hatırlıyosak bir kısmı unutup ilgimizi çekenlere bakmıyalım, gerçek sanatçı olmuş büyük insanlarıda hep birlikte analım.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
KerimTekin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

xPrince yazdı:Tabi ben biraz türkiyedeki pop sanatçılar ve rock sanatçılar arasında kıyaslama yaparım ve kendimi rock tarafında tutarım, şimdi üstat cem karacanın ölüm yıldönümü bu kadar hatırlanırmıydı acaba ? Ama yinede burda bu tartışmaya girmek istemem sonuçta bu insanlar yaşamını yitirmiş arkasında birçok dinleyici hayran kitlesi bırakmış, birçok esere imza atmış kişiler, tartışması olmaz, ama değinmek istediğim nokta şurda, eğer hatırlıyosak bir kısmı unutup ilgimizi çekenlere bakmıyalım, gerçek sanatçı olmuş büyük insanlarıda hep birlikte analım.
Kardeş Barış Akarsu'da Kerim Tekin'in trafik kazasında vefat ettiği gece kaza yaptı fakat sayın Leggenda profil resmine bu fotoğrafı koyduğu için teşekkür ettim üstadlar hiçbir zaman unutulmaz elbet... Kerim Tekin'in sanatçılık yıllarında yaşayanlar zaten onun ne kadar büyük bir pop sanatçısı olduğunu hatırlar. Türkiye'de herşey çabuk unutuluyor cenazesine bakın birde27 Haziranda mezarının başında du eden kişilerin sayısına.
KerimTekin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Konu kilitlenebilirmi ?
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

KerimTekin yazdı:Konu kilitlenebilirmi ?
Konu sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön