***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Yusuf bir sayfada kaç milyon kere liste güncelliyosun sen olum. 

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Günde bir defa güncelliyorum Yasin'im..Rescuer yazdı:Yusuf bir sayfada kaç milyon kere liste güncelliyosun sen olum.
Ama konuya yazan kişi pek olmadığı için güncellemelerim gözüküyor sadece.
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kimmiş ?FaunTLeRoy yazdı:Loncanızda bir sapık var
Yusuf ATMACA

- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Leqendary yazdı:Xxxltramanyatika yazdı:Ben Börteçinex loncasına katılmak istiyorum yardımcı olurmusnuz?Dubara yazdı:merhabalar bende loncaya katılmak istiyorum ne yapmam lazım:?:RockveRoll yazdı:Loncanıza üye olmak istemekteyim karakterimin ismi Börteçinexmonark şu anda 27.seviye şifacıyım teşekkürler.Hadiix0xKaaNx0x yazdı:Loncanıza katılabilir miyim?![]()
Alım sorumlusunun Dikkatine
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Börteçine
Mertkan abi lu konuta bi açıklık getireyim ihsa nabide foruma birşey yazmadığım için üye alımları bana ulaşmıyor sanıyor ama ben bütün hepsine özel mesaj atarak bilgileri ediniyorum ve bir dosyaya kaydediyorum sonra hafta sonu toplantıda sunuyorum şuanaa kadar bana ulaşamayan tek kullanıcı yokMertkan yazdı:Leqendary yazdı:Xxxltramanyatika yazdı:Ben Börteçinex loncasına katılmak istiyorum yardımcı olurmusnuz?Dubara yazdı:merhabalar bende loncaya katılmak istiyorum ne yapmam lazım:?:RockveRoll yazdı:Loncanıza üye olmak istemekteyim karakterimin ismi Börteçinexmonark şu anda 27.seviye şifacıyım teşekkürler.Hadiix0xKaaNx0x yazdı:Loncanıza katılabilir miyim?![]()
-
- İskele Babası
+repxtengiz yazdı:Mertkan abi lu konuta bi açıklık getireyim ihsa nabide foruma birşey yazmadığım için üye alımları bana ulaşmıyor sanıyor ama ben bütün hepsine özel mesaj atarak bilgileri ediniyorum ve bir dosyaya kaydediyorum sonra hafta sonu toplantıda sunuyorum şuanaa kadar bana ulaşamayan tek kullanıcı yokMertkan yazdı:Leqendary yazdı:Xxxltramanyatika yazdı:Ben Börteçinex loncasına katılmak istiyorum yardımcı olurmusnuz?Dubara yazdı:merhabalar bende loncaya katılmak istiyorum ne yapmam lazım:?:RockveRoll yazdı:Loncanıza üye olmak istemekteyim karakterimin ismi Börteçinexmonark şu anda 27.seviye şifacıyım teşekkürler.Hadiix0xKaaNx0x yazdı:Loncanıza katılabilir miyim?![]()
BörteçinexKenan
Hayatta 2 şeyin peşinden koşulmaz ; 1- Sevgili 2- Otobüs Çünkü ikiside 15 dk ' dɑ bi geçiyo.

Hayatta 2 şeyin peşinden koşulmaz ; 1- Sevgili 2- Otobüs Çünkü ikiside 15 dk ' dɑ bi geçiyo.

- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
Kel YusufStaffers yazdı:Kimmiş ?FaunTLeRoy yazdı:Loncanızda bir sapık var![]()

- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Senin çarda saç varda noluyoFaunTLeRoy yazdı:Kel YusufStaffers yazdı:Kimmiş ?FaunTLeRoy yazdı:Loncanızda bir sapık var![]()
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
Moreblood yazdı:Senin çarda saç varda noluyoFaunTLeRoy yazdı:Kel YusufStaffers yazdı:Kimmiş ?FaunTLeRoy yazdı:Loncanızda bir sapık var![]()
![]()
Kızlar bayılıyor
Geçen Semiha çağırdı
Ateşli Karı çok
Yani Elinde ateş var ya o bakımdan

Allahına kurban Mustafaaa.Moreblood yazdı:Senin çarda saç varda noluyoFaunTLeRoy yazdı:Kel YusufStaffers yazdı:Kimmiş ?FaunTLeRoy yazdı:Loncanızda bir sapık var![]()
![]()
Güzel kapak etmişsin..
Merak etme Ogün'üm sana sanalda hasta oluyorlar bana realde.
Bu arada daha sen miğratta junon kesmeyi bilmiyorsun Semiha'ya nasıl gittin ?
Yusuf ATMACA