E pin admin içeri :S
E pin admin içeri :S
Oyunda Sürekli Epin satılık görüyorum ve 1 haftadan beri kimse banlanmadı. E pine esrar gibi bir sürü şifreler takılmış yok Ekmek peynir yok 2000 falan filan değişik şeyler şuan 5 tanesini sayarım epin satanların ama kanıt olmadan konusamam oyuna daha sık girmelerini istiyorum millet emek harcamadan char alıp satabiliyor
Hastasıyız DeDeeeee.....
Re: E pin admin içeri :S
epin neyse de çar alıp satmalara bile bişey demiyorlar,
kurallara kendileri bile uymuyorlar.
şikayet ediyoruz çar satılık yazanı,3 gün sonra gelip affedildim diye konusuyor karşımda gevşek gevşek...
oyun büyüyor,oyun gelişiyor,ama oyuncu ve yönetim kalitesi giderek düşüyor.
ya adam gibi oyun yönetin, ya da ben şarkımı söylerim sizin için anneli kardeşli !!
kurallara kendileri bile uymuyorlar.
şikayet ediyoruz çar satılık yazanı,3 gün sonra gelip affedildim diye konusuyor karşımda gevşek gevşek...
oyun büyüyor,oyun gelişiyor,ama oyuncu ve yönetim kalitesi giderek düşüyor.
ya adam gibi oyun yönetin, ya da ben şarkımı söylerim sizin için anneli kardeşli !!
RaiNxMaN
RaiNxRNA

RaiNxRNA

evet oyun büyüdükçe yönetim kalitesi düşüyor adminler oyuncuları umursamaz davırları bi yere kadar zaten yenilikler geldi geleli oyuncu sayısı azaldı
Hastasıyız DeDeeeee.....
Merhabalar Bu Durumla İlgili Bi Şikayetiniz Varsa ''Şikayet Et'' Seçeneği İle Yüksekteki Adamlara Bildiriniz Onlar İlgili Cezayı Verir zuhahahahaha 
Ömerimx[(^) Ecel Getiren Full Bıçak Set ] 3 yıldız İstiklal
İkitersbirdüz[(^) Ejder Asa] İstiklal
Yuhawncll 49 Çalındı
Senoynadilber 49
Ömerimm 49
Mixers 49
Gitaist 49
İkitersbirdüz[(^) Ejder Asa] İstiklal
Yuhawncll 49 Çalındı
Senoynadilber 49
Ömerimm 49
Mixers 49
Gitaist 49
-
CreWLeA
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
bişey diyicem ama elalemin ep satmasından sanane adam satarken #@!? kazımı batırıyo , batıyorsa söyle.sanane satar satar sen karışamssın yöneticiler karışır.foto al koy şikayet et buraya yazıp yorum yapıp güncellemene gerek yok. Sanane yani adam satıyorsa adam satıo tasasını bu gerizekalı tutuyor işe bak yha.
CreWLeA yazdı:bişey diyicem ama elalemin ep satmasından sanane adam satarken #@!? kazımı batırıyo , batıyorsa söyle.sanane satar satar sen karışamssın yöneticiler karışır.foto al koy şikayet et buraya yazıp yorum yapıp güncellemene gerek yok. Sanane yani adam satıyorsa adam satıo tasasını bu gerizekalı tutuyor işe bak yha.
Küfürlü içerik silinmiştir. Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
SirOnur
Hastasıyız DeDeeeee.....