EVET ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ GİBİ ÇEVRESİ GENİŞ BİR ÇOK ARKADAŞI OLAN KİŞİLER MİGRAT VE YA SIĞINAĞA GİRİP İTEM DÜŞÜRÜYORLAR ÖRNEĞİN IŞIK HANIM YÜZÜK DÜŞÜRDÜ DAYANAMIYOR ERTESİ GÜNLER TEKRAR VE TEKRAR DÜŞÜRÜYOR FAKAT BAZILARI GRUP İSTEDİĞİ HALDE GRUBA ALINMIYOR O 4 TANE IŞIK HANIM YÜZÜĞÜ OLAN ADAM NAPSIN 4 TANEYİ 2 TANESİ VE YA 1 TANESİ BİLE YETER ONA, GERİ KALANLAR ÇÖP OLACAĞINA TİCARETE KONULSUN VE 200 VE YA 300M GİBİ FİYATLARDAN SATILSIN BU KONUYU UMARIM DESTEKLERSİNİZ ARKADAŞLAR
EŞİT BİR İKV İÇİN... :idea:
ŞAHESERLER SATILSIN DİYORSAN BURAYA TIKLA...
ŞAHESERLER SATILSIN DİYORSAN BURAYA TIKLA...
SiR CHieF u
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Re: ŞAHESERLER SATILSIN DİYORSAN BURAYA TIKLA...
Böyle bir şey söz konusu bile olamaz bence hem oyuncular acısından hemde yönetim Eşit bir İKV için diyorsun buna bakarsan parası olup Miğrat sığınak giremeyenler hiç hak etmeden İtem alacak. Sobee o kadar Miğrat artırıcı Sığınak artırıcı çıkardı bunların hepsi çöpe gider sence bunu yaparlar mı ?

- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Sonuna kadar hak veriyorum.
Dün 4 kere kenan kestim.
4 kerede 2 tane [Işık Hanım Kolye] düştü.
İlk girişimde 1 tane düştü, son girişimde 1 tane düştü.
Biz bu kadar emek harcıyoruz.
Sırf 2 tane aynı eşyadan düşürüp diğerini çöpe atmak için mi?
Bence senin dediğin gibi şaheserler satılmalı veya aktarılmalı...
Dün 4 kere kenan kestim.
4 kerede 2 tane [Işık Hanım Kolye] düştü.
İlk girişimde 1 tane düştü, son girişimde 1 tane düştü.
Biz bu kadar emek harcıyoruz.
Sırf 2 tane aynı eşyadan düşürüp diğerini çöpe atmak için mi?
Bence senin dediğin gibi şaheserler satılmalı veya aktarılmalı...
- 25can25
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Aktarılmalı Diye Düşünüyorum Satılırsa Piyasayı Düşünmek Lazım.

tabiki aktarılmalı yüzlerce kez sığınak ve migrat etmeme rağmen halen savaşcı şifacı ve büyücümde eksik şaheser ve nadidiler var benden çok az girip ama fazlaca düşürenlerde var bu şaheserleri düşüren arkadaşlar emeğinin karşılığı olarak bu itemleri satması lazım hem eksik olan arkadaşlar itemlerini tamamlar hemde ticaret canlanır oyuna daha fazla giren olur bırakanlarda belkide geri döner, eskiden sadece ticaret yapmak için oyuna girenler vardı yine öyle oabilir ve oyunda canlılık olur...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Migrat ve Sığınak'a birkaç kere girerek üstünü dizeni biliyorum.
Migrat'a ilk kez girip [Yücelen Ekolü Halit Girmenç İcadı Latex Pantolon] ve [Işık Hanım Gece Zırhı] düşüyor adama. + [Yücelen Ekolü Halit Girmenç İcadı İpekli Eldiven] görev eşyasını alıyor ve Migrat ile işi kalmıyor. Böyle adamlar var ya.
Bize gelince 4 kere kenan kestim hiç ara vermeden. Düşen 2 kez [Işık Hanım Kolye]. Bu haksızlık değil mi?
Migrat'a ilk kez girip [Yücelen Ekolü Halit Girmenç İcadı Latex Pantolon] ve [Işık Hanım Gece Zırhı] düşüyor adama. + [Yücelen Ekolü Halit Girmenç İcadı İpekli Eldiven] görev eşyasını alıyor ve Migrat ile işi kalmıyor. Böyle adamlar var ya.
Bize gelince 4 kere kenan kestim hiç ara vermeden. Düşen 2 kez [Işık Hanım Kolye]. Bu haksızlık değil mi?
Ticarete açılması iyi birşey ama 200 - 300 m satılması yanlış. Senin 300m paran olsa zaten o parayla üzerini yapar migrata sığnağa girersin..
İt Ulur Birbirini Bulur..

- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Kardeş sen niye şikayet ediyosun anlamadım bu iş şans işi bence sende sevinmen lazım 4 kenanda ışık kolye düşürmüşsün hemde ilk girişinde bu kolay iş değilapomario yazdı:Migrat ve Sığınak'a birkaç kere girerek üstünü dizeni biliyorum.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
bence aynı şaheserden bi karaktere 2 taneden fazla düşmemeli
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
:arrow: Böyle olursa daha mantıklı olur.kontforum62 yazdı:bence aynı şaheserden bi karaktere 2 taneden fazla düşmemeli