KARDEŞ SENİNLE OYUNDA BİR KAÇ KEZ UFAK TEFEK ATIŞMALARIMIZ OLDU BAŞLAMA SEBEBİ İSE BU TARTISMALARIMIZIN MADENLERİ SENDEN ÖNCE CEKMEMDİ HATIRLARSAN ARMAGEDONDRAGON ADLI BÜYÜCÜMLE GÖRDÜMKİ MURAT REİSİ TANIYAN ESKİLERDEN BİRİSİN CARINDA SENMİ OLUYORSUN YOKSA BİR BASKASIMI BİLMİYORUM AMA BEN DÜŞMANLIK GÜDMEZKEN RONEEY İSİMLİ CARINDA METEORDA EMİNÖNÜNDE SÜREKLİ BANA KARSI SALDIRIYORSUN DALIYORSUN FİLAN SORUN DEİL KP KASMAN VS.. KES TABİ KESEBİLİRSEN AMA BU KİŞİSEL Bİ DURUM HALİNE GETİRİP DE BENİ KAFANA YAZDIYSAN BUNU BANA YAZ BİLEYİM BENDE ONA GÖRE DAVRANAYIM YANİ GÖRDÜĞÜMDE SORGUSUZ DALINACAK BİRİSİ OLARAK BİLEYİM
Ahmet çok iyi, temiz bir kardeşimizdir Atakan abi, çok iyi bir dosttur öyle kin beslemez, bir başkası vardır illaki karakterinde.
RoneeY yazdı:
Reis hoşgeldin. Kolay gelsin millet
Sağol Ahmetcim, sana da.
Kardeşiminde dediği gibi mutlaka başkası vardır kardeş.Benden yana böyle bişeyle karşılaşmassın..Yüz yüze konuşmak dileklerimle..
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu gün saat 14:00 itibarı ile geri gitmiş olucam ve 2 - 3 ay kadar daha aranızda olamıycam o süre sonrada yine 6 gün izne gelicem. Yokluğumda loncaya sahip çıkacağınızı biliyorum bunu yapamayanlar o sadakata nail olamayanlar zaten ben gittikten sonra yaprak gibi dökülmüşler aslına bakarsanız buna kızdığımı söyleyemem her zaman çevremizde adam olsun istemişimdir adam olmayanların otağımızda işi yok kalanlarda loncanın en sağlam kadrosudur benim nezdimde. aranızda geçirdiğim 6 günlük zaman zarfında gördüm ki lonca içi faaliyetler yok denecek kadar azalmış farklı sorunlar peyda olmuş bu sorunun halolması için zor durumda kalan hem işi hem ailesi nedeni ile sizlerle fazla vakit geçiremeyen KurtlarxBerkay arkadaşımızın yükünüde hafifletmek için aynı statüde Kurtlarxalpar ( Serdar ) Kurtlarxkadriye ( Gökçen ) arkadaşlarımızda sizlerin yanında ve yardımında bulunucaklar bunun dışında loncanın dier Yönetim ve Konsey mensubu arkadaşlar aynı görevlerinde devam edicekler. bu üçlü yönetim sistemi başkanlık statüsünde olsada bazı yetkilerini kısıtladım onlarıda daha önce belirtmiştim onlarda aşağıda ki gibidir
Ben yokken benim dönemimden beri loncada bulunana üyeler benim bilgim olmadan loncadan ihraç edilemez.
Benden habersiz her hangi bir lonca ile birlik yada ittifak yoluna gidilemez yada şahsi düşmanlığı loncayı düşmanlığına çeviremez
Benden habersiz yönetim konusunda bir başka arkadaş görevlendirilemez .
Tabi bu yazdıklarım yokluğumda geçerli olan sistemdir döndüğümde sistem bazı kısımları dışında tamamen deiştirilicek
Örneğin : Loncamızda uzun süredir kullanmış olduğumuz genelde Hiyerarşik bir sistem mevcut ama genelde öyle yürütmedik işleri emir komuta zinciri diye bastırmadık bu sistemde loncanın üye tabanı, savaş takımları, görev takımı, ve genel konsey şeklindeydi bu kısımlarda konsey altının dağılımını konsey ile yaparken konsey görevlendirmesi ve seçimi genelde ya drek bana yada konseyde aldığımız ortak kararla halolunurdu.
Yeni getiriceğimiz sistemde baya köklüklü deşiklikler getiricez
Kurtlar Yasası Deiştirilicek tamamen
Kurtlar Konseyi Ast ve Üst Konsey olarak iki ye ayrılıcak
Savaş Komutanları aynı 3 koldan gelişimini sürdürücek buda her takımın ayrı bölgesi olacak ama bağğlı kamıycak elbette gerekli durumlarda bölgeleri belli olucak loncaya lkatılan üyeler savaş yada görev takımlarına verileceği gibi Takım liderleri yada atanacak kurmaylarıda takıma üye alma yetkisine sahip olucaklar
Görev Takım komutanlığı daha aktif hayata geçirilicek yeni atanan arkadaşımız da takımına atanıcak kurmayları ile kendi alanlarında takım gelişimi ve görevi için çalışıcak
Ast ( Genel Konsey ) sayısı arttırılıcak yetkisi genelde lonca içi faaliyetler denetlemeler lonca kasası gibi kısımlardan oluşucak
Üst ( Yüksek Konsey ) bu genelde zaten var olan bir durumdu arkadaşlar ama yayınlayarak resmiyete kavuşturmamıştık genelde sizlerin tabir ile lonca tavanı diye adlandırdığınız arkadaşlarla oluşucak ve 6 kişi olucak en üst sınırı Yüksek konseyin görev alanı Genel Konsey görev dağılımı lonca dışı politikası loncanın geleceğe dair rotası proje ve faaliyet hazırlamak ve yürürlüğe koymak gibi bir çok önemli konuda yetkili olucak ve bu konseyde bulunan arkadaşları sadece ben seçebilicem
Daha bir çok yenilikle loncanın kaybettiği kanı en kısa sürede geri kazanması için çalışmalara başlıycaz tabi bunlar ben tamamen aranıza döndüğümde yapıcağımız yenilikler.
Döndüğümde yeni sistemde yer alıcak arkadaşlarda zaten yokluğumda dahi loncaya sadakatini oruyan arkadaşlar olucaklar .
Cezamın bitmesine 6. 5 ( buçuk ) ay kaldı arkadaşlar 2 izin hakkım daha var onlarıda 2-3 ay ara ile kullanır ayrılığı uzun tutmam 01.01.2012 Pazar tarihi çıkıcam ama bazı beklentilerim var seçimden sonra yürürlüğe koyulucak bazı yasalar vardı ceza indirimi Elektironik kelepçe gibi onlar çıkarsa ben faydalanabilirsem birde bakmışız dönmüşüm aranıza dahada kısa sürede ...
Kendinize iyi bakın Allah Yar ve Yardımcınız Olsun ...
Allah yardımcın olsun, Alah sabır versin reisim. Hasretle bekliyoruz dönmeni...
İnşallah bu yeniliklerle eskisinden çok daha güçlü oluruz, benim veya bir başkasının bundan şüphe duyduğunu düşünmüyorum.
Allah'a emanetsin Murat abi...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Lonca üyeleri imzalarına aşağıdaki kodu yapıştırmalıdır!
[code]
[/code]
LONCAYA ÜYE ALIMI TEKRAR BAŞLAMIŞTIR!! LONCAYA ÜYE ALIMI TEKRAR BAŞLAMIŞTIR!! LONCAYA ÜYE ALIMI TEKRAR BAŞLAMIŞTIR!!
Üye Başvurusu İçin Aşağıdaki Formu Doldurup Lonca Genel Başkanına ÖM ile Yollayabilirsiniz yada Konumuza Cevap Şeklinde Yollayabilirsiniz.
1. İsim ? (Zorunlu)
2. Yaş ? (Zorunlu)
3. Kurt Loncasına neden katılmak istediniz ? (Zorunlu)
4. Kurt Loncasından beklentileriniz nelerdir ?
5. Sizce lonca ne demektir ve Kurt Loncasına katıldıktan sonra loncanın tabiatına ayak uydurabilecekmisiniz
6. Oyundaki karakterlerinizden en az bir tanesinin adı, sınıfı ve seviyesi ? (Zorunlu, bu sizi tanımamız için gereklidir)
LİSTEDEKİ SON İŞLEMLER
Kurtlarxrderya (Loncanın Delisi ) listeye eklenmiştir.
[code]
[/code]
LONCAYA ÜYE ALIMI TEKRAR BAŞLAMIŞTIR!! LONCAYA ÜYE ALIMI TEKRAR BAŞLAMIŞTIR!! LONCAYA ÜYE ALIMI TEKRAR BAŞLAMIŞTIR!!
Üye Başvurusu İçin Aşağıdaki Formu Doldurup Lonca Genel Başkanına ÖM ile Yollayabilirsiniz yada Konumuza Cevap Şeklinde Yollayabilirsiniz.
1. İsim ? (Zorunlu)
2. Yaş ? (Zorunlu)
5. Sizce lonca ne demektir ve Kurt Loncasına katıldıktan sonra loncanın tabiatına ayak uydurabilecekmisiniz ?
6. Var ise önceki loncanızın adı ve ayrılma sebebiniz ? (Zorunlu)
7. Oyundaki karakterlerinizin adları , sınıfları ve seviyeleri ? (Zorunlu, bu sizi tanımamız için gereklidir)
LİSTEDEKİ SON İŞLEMLER
Üyelerin gerçek isimleri ekleniyor..
[code]
[/code]
1. İsim ? (Zorunlu)
2. Yaş ? (Zorunlu)
5. Sizce lonca ne demektir ve Kurt Loncasına katıldıktan sonra loncanın tabiatına ayak uydurabilecekmisiniz ?
6. Var ise önceki loncanızın adı ve ayrılma sebebiniz ? (Zorunlu)
7. Oyundaki karakterlerinizin adları , sınıfları ve seviyeleri ? (Zorunlu, bu sizi tanımamız için gereklidir)
LİSTEDEKİ SON İŞLEMLER
Üyelerin gerçek isimleri ekleniyor..
En son Sariyerli tarafından 16 Haz 2011 11:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.