Bizim bi arkadaş vardı Teşkilata katıl görevi duruyordu 39 level zamanında 
Görevlerimi zamanında yaparım
Re: Görevlerimi zamanında yaparım
Ayıp olacak ama OHAAA!!NaSiHatt yazdı:Bizim bi arkadaş vardı Teşkilata katıl görevi duruyordu 39 level zamanında
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.

İşin ilginç yanı biri geldi 7-8 lvlık bir savaşçı o yaptırmadı görevi hala duruyor  

Merhabalar,
Benimde 49 Seviye bir büyücüm var ve 'İlk Maaşın' görevi hala duruyor. Görev penceresinden silmişim, GB-ANI 'yla konuşurken gördüydüm

Benimde 49 Seviye bir büyücüm var ve 'İlk Maaşın' görevi hala duruyor. Görev penceresinden silmişim, GB-ANI 'yla konuşurken gördüydüm
KAPERSKY yazdı:Ayıp olacak ama OHAAA!!NaSiHatt yazdı:Bizim bi arkadaş vardı Teşkilata katıl görevi duruyordu 39 level zamanında
Halâ da söylüyor 6 levele kadar farelerde kasmış. Hiç görev yapmadan 39 olmuş  Dedim labirent filan bunları nasıl yaptın 26 levele kadar fare adamlar sonra meteor
 Dedim labirent filan bunları nasıl yaptın 26 levele kadar fare adamlar sonra meteor 
FATİH
NASİHAT

NASİHAT
NaSiHatt yazdı:KAPERSKY yazdı:Ayıp olacak ama OHAAA!!NaSiHatt yazdı:Bizim bi arkadaş vardı Teşkilata katıl görevi duruyordu 39 level zamanındaHalâ da söylüyor 6 levele kadar farelerde kasmış. Hiç görev yapmadan 39 olmuşDedim labirent filan bunları nasıl yaptın 26 levele kadar fare adamlar sonra meteor