Geri alınan iksirler (DESTEK BEKLİYORUM)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
ilayda
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Geri alınan iksirler (DESTEK BEKLİYORUM)

Mesaj gönderen ilayda »

Lathander 15 Haz 2011 09:33

İksirler hatadan dolayı toplanmış olup bu iksirlerin iadesi söz konusu olamaz. Blokeler ise iksirlerin toplanması ardından açılmıştır.

Bilgine.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Madem bir hata var hatanızı düzeltin ve hakkımızla kazandığımız muadili iksirleri verin, ben böyle bir cevabı asla kabul etmiyorum.

Not: siz istediğiniz kadar konuyu kilitleseniz silseniz hatta forum hesabımı kapatsanız dahi yeni üyelik alıp bu konuyu sonuna kadar devam takip edeceğim.
Kullanıcı avatarı
NaSiHatt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: Geri alınan iksirler (DESTEK BEKLİYORUM)

Mesaj gönderen NaSiHatt »

benimde yaklaşık 45 tane iksirim geri alındı. Yöneticilerin dediğine göre çok büyük bir kritik hata yapıyormuş. Ama sanmamki bir iksir için bukadar taşkala yapacaklarını. Vardır önemli birşeyler..
FATİH
NASİHAT
ilayda
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ilayda »

Kiritik hata hata yapıyormu bilmiyorum yapıyorsada toplasınlar ama bizlerin emeği ile kazanılmış iksirlerin muadilisinide vermek zorundalar diye düşünüyorum.
ilayda
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ilayda »

Kiritik hata hata yapıyormu bilmiyorum yapıyorsada toplasınlar ama bizlerin emeği ile kazanılmış iksirlerin muadilisinide vermek zorundalar diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Lathander yazdı:İksirler hatadan dolayı toplanmış olup bu iksirlerin iadesi söz konusu olamaz. Blokeler ise iksirlerin toplanması ardından açılmıştır.

Bilgine.
Gerekli cevap Lathander tarafından verilmiştir.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön