Lathander 15 Haz 2011 09:33
İksirler hatadan dolayı toplanmış olup bu iksirlerin iadesi söz konusu olamaz. Blokeler ise iksirlerin toplanması ardından açılmıştır.
Bilgine.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Madem bir hata var hatanızı düzeltin ve hakkımızla kazandığımız muadili iksirleri verin, ben böyle bir cevabı asla kabul etmiyorum.
Not: siz istediğiniz kadar konuyu kilitleseniz silseniz hatta forum hesabımı kapatsanız dahi yeni üyelik alıp bu konuyu sonuna kadar devam takip edeceğim.
Geri alınan iksirler (DESTEK BEKLİYORUM)
Re: Geri alınan iksirler (DESTEK BEKLİYORUM)
benimde yaklaşık 45 tane iksirim geri alındı. Yöneticilerin dediğine göre çok büyük bir kritik hata yapıyormuş. Ama sanmamki bir iksir için bukadar taşkala yapacaklarını. Vardır önemli birşeyler..
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
Kiritik hata hata yapıyormu bilmiyorum yapıyorsada toplasınlar ama bizlerin emeği ile kazanılmış iksirlerin muadilisinide vermek zorundalar diye düşünüyorum.
Kiritik hata hata yapıyormu bilmiyorum yapıyorsada toplasınlar ama bizlerin emeği ile kazanılmış iksirlerin muadilisinide vermek zorundalar diye düşünüyorum.
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Gerekli cevap Lathander tarafından verilmiştir.Lathander yazdı:İksirler hatadan dolayı toplanmış olup bu iksirlerin iadesi söz konusu olamaz. Blokeler ise iksirlerin toplanması ardından açılmıştır.
Bilgine.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!