PiTBuLL

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

PiTBuLL

Mesaj gönderen SHooT »

Sen yenisin galiba ? Sırf kilitlemiş olmak için meran sunucusundakı 20 sayfalık konuyu 2 kısı er kez bırbrıne sataştı dıye kılıtlemişsin , yine meran dakı baska bır konuyu arkadsın bırısı konuyuacana soru sormuş biraz ters şekilde , demişsin 2 . kısısel tartısma , hey yawrum hey başvuranı alıyorlar herhalde artık destege ?
Kullanıcı avatarı
NaSiHatt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: PiTBuLL

Mesaj gönderen NaSiHatt »

Ozaman bende forum yetkililerine yardımcı olayım biraz

1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

3. Pitbull desteğe yeni alınmadı, yeni yetkiler verildi.

FATİH
NASİHAT
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

Celalime laf yok SHooT
Celale laf söyleyen karşısında beni bulur
Bu arada SHooT
Abidix e kesilmişsin üzüldüm ;)
Resim

ResimResim
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Selam arkadaşlar,

Bahsetmiş olduğunuz konularda verilen forum uygulamaları yerinde moderasyon işlemleridir. Üzülerek belirtiyorum ki Meran sunucu genelinde gelenek haline gelmiş "şu kişilerden daha üstünüm" muhabbetleri olası tartışmalara zemin hazırlamaktadır. Konu oluştururken benzeri konular oluşturmamanızı tavsiye ederiz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön