Konunun yeri bura değil ama buraya açmamın nedeni yalnızca sunucumdan öneri almaktır.
Ben şifacı KARAŞEYH tanıyanlar vardır.
İkinci bir çarımada önem vermek istedim ilk önce büyücü denedim ama bir türlü sevemedim. Kardeşimin Yükseltilmiş ejderli zırhlı mırhlı çarı var oynadım (iyide oynadım) ama büyücü benim kalemim değil.
Sonra savaşçı denedim hoşuma gitti. Ve bir savaşçı kastım (Şeyhülislam). migo da siftahım yok ama sığnakta baya bişeyler düşürdüm. Şimdi buna bir şaheser basacam latif veya ecel (Çemberliden düşecek Bıçaksırtı veya reçetesini beklemeyeceğim illa üretecem birini).
Hem GB atacam gerek tank olarak, gerek yaratık kesecem (-ki çok severim) gerek klan savaşlarına katılacam. WS pek düşünmüyorum ama illa ki atılır.
Sizce Latif mi Ecel mi üreteyim. (balyoz şu bu istemiyorum ikisinden birisini üretecem)
Evet yorumlarınızı ve beni yönlendirmelerinizi iyi niyetli olarak yapacağınıza eminim.
LATİF ECEL
Saygılar.
Şaheser
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
Re: Şaheser
Kardeşim bak şimdi Ecel ve Latifin var diyelim Eceli taktığında hasarın yükselir ama 3 sn.de 1 vurur ama vurdumu vurur yani:D
Ama Latif sn. başı vurur ama az vurur ve kritik vurur
Yani Latifle rahatlıkla Şifacı fln kesersin çünkü latif 1 sn vuruyor ve bol kritik vuruyor
Ben şahsen latif üretirdim
Ama Latif sn. başı vurur ama az vurur ve kritik vurur
Yani Latifle rahatlıkla Şifacı fln kesersin çünkü latif 1 sn vuruyor ve bol kritik vuruyor
Ben şahsen latif üretirdim
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Kuklacı
Ecelim Var Ama LATİF Üretmenden Yanayım . Hem Seri Vurur Hem Rahat Rahat Canavar Kesersin.

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- MaMy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: De Va
goktanri yazdı:Konunun yeri bura değil ama buraya açmamın nedeni yalnızca sunucumdan öneri almaktır.
Ben şifacı KARAŞEYH tanıyanlar vardır.
İkinci bir çarımada önem vermek istedim ilk önce büyücü denedim ama bir türlü sevemedim. Kardeşimin Yükseltilmiş ejderli zırhlı mırhlı çarı var oynadım (iyide oynadım) ama büyücü benim kalemim değil.
Sonra savaşçı denedim hoşuma gitti. Ve bir savaşçı kastım (Şeyhülislam). migo da siftahım yok ama sığnakta baya bişeyler düşürdüm. Şimdi buna bir şaheser basacam latif veya ecel (Çemberliden düşecek Bıçaksırtı veya reçetesini beklemeyeceğim illa üretecem birini).
Hem GB atacam gerek tank olarak, gerek yaratık kesecem (-ki çok severim) gerek klan savaşlarına katılacam. WS pek düşünmüyorum ama illa ki atılır.
Sizce Latif mi Ecel mi üreteyim. (balyoz şu bu istemiyorum ikisinden birisini üretecem)
Evet yorumlarınızı ve beni yönlendirmelerinizi iyi niyetli olarak yapacağınıza eminim.
LATİF ECEL
Saygılar.
Bunun Tartşması Dha önce Çook yapıLdı ama madem sordun kendi Fikrimi söLiyim Tabiki LATİF.
-
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Konu daha önce çok açıldı biliyorum.
burdaki amacım tartışma oluşturmak değil
sadece sunucumdaki dostlardan fikir almak sonuçta ya aynı grupta kullanacaz ya size karşı kullanacaz D
Saygılar...
burdaki amacım tartışma oluşturmak değil
sadece sunucumdaki dostlardan fikir almak sonuçta ya aynı grupta kullanacaz ya size karşı kullanacaz D
Saygılar...
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Savşçımda her ikiside var ancak şunu söyliyeyim savaşlarda ölüm oyunlarında yaratık kesimde filan latif çok iyi çünkü seri ve kritik vuruyor eger üstünü kritik dizebiLirsen Latif çok iyi ama Ecel ws lerde işe yarar çünkü ws lerde sert agır önemlidir bundada hasarın yüksek oLmaLıdır .. Üstünü saLdırı dizer ecel üretirsen aynı hesaba geLir bana sorarsan Bn Latif taraftarıyım karar senin 2 sinide kullanmış biri olarak.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
-
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
TEŞEKÜRLER