6 Ay Aradan Sonra Geçtiğmiz Bu Son İki Hafta OkuL Derslerinin Ardından Lonca Arkadaşlarımla, Oyundaki Dostlarımla Hasret Gidermenin Mutluluğuyla Biraz da BurukLuğuyla 3 Yıldır Sürdürdüğüm İKV Heyecanına Bir Süre Sınavlara Hazırlanmam Dolayısıyla Artık Temelli Ara Veriyorum . .
Kalbini Kırdığım, Kırmadığım Kim Varsa Herkes Hakkını Helal Etsin , Benden Yana HELALDİR !
Seneye Gireceğim Hayatımızı Şekillendirecek ve Geleceğimizi Berlirleyecek Olan Bu Üniversite Sınavını İnşallah Cok İyi Bir Sekilde Sonuclandırıp Sizlerle Tekrar Buluşacağım...
Bu 2 Hafta Hepinizle Çok GüzeL Geçti . Kimsenin Değişmemiş Olduğunu Görmem Beni Çok Mutlu Etti Bu 2 Haftaya Sizlerle Çok Şey Sığdırdım .
Bunlardan Bir Kaç Kare Paylaşmak İstiyorum. .
Meşhur ' Klanı İmza Bombardımanına Tutma ' Anlarından Bir Kare :lol:

Sizleri Seviyorum :roll:
Klan Savaşında Stres Atarken :lol:

Benimle Birlikte Oyuna Gelen Çemberli Taş Macerası :lol:

Serverde İlk Yol Savaşçısını Kesme Deneyimini Yaşadık Ayrıca Sezer Kardeşimize Zırh Recetesi Cıkardık , Hayırlı Olsun Dileklerimle Tepe Tepe Kullansın 

Sezer Kardeşimize Bu Sefer Server'in İlk Zırhını Cıkardık Bir Adamda Ancak bu Kadar BaL oLur :lol: Hayırlı Olsun Tekrardan Kardeşim 

MeGa Ailesiyle Sancak Savaşı Bir Başka Gerçekten 

Vedaa Vakti . . . 

Bazı Fotoğrafları Alamadım Can Arkadaşımız Paylaşır Buradan 
Bu 2 Hafta Sizlerle Çok GüzeL Geçti bana da MoraL Oldu . Bu Oyundan Zevk Almamı Sağladığınız İçin Hepinize Teşekkür Ediyorum Sizleri Seviyorum . . Belki Arta Kalan Zamanımda Sizleri Ziyarete Gelebilirim. . Kendinize İyi Bakın ALLAH' a Emanetsiniz !!!
./veda