>> İKV'nin ilk Transformatör Amplifikatörü <<
Re: >> İKV'nin ilk Transformatör Amplifikatörü <<
Günde 2 kere girioz düşmüyor:) Şanş hepimizin yanında olsun!
Aynı şey senin içinde qeçerli şampiyonosmanali yazdı:Git başka yerde post kas, böyle saçma sapan şeyleri koyduğun başka konularda gördüm konuya yorum atmayacaksan saçmalıklarınla bir nevi kendine göre dalga geçmeye çalışma.IIxDRaCuLaxII yazdı::arrow::!:
Hayırlı Olsun Mustafa.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
sagolasın darısı sizlerin basınaFarEastMovement yazdı:hayırlı uğurlu olsun inşallah daha güzel itemler alırsınız
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Benim yazdığım yoruma bu cevabı yazmanı tamamen cahilliğine veriyorum.Konuyu sen açtın diye forum da senin değil bu yüzden istediğini yazamassın.He yok ben yazarım diyorsan şuraya bir paragraf dolusu küfür yazda görelim.İstediğini yazabiliyorsun ya.He bu arada şunuda söylim millet günde 2 kere kestiği halde düşmüyorda onlara siz daha ilk kesişlerinizde zırh düşürüyorsunuz ve buna BETA farkı diyorsunuz beta galiba özel güçlere sahip zırh düşürme konusunda.basshunter09 yazdı:IIxDRaCuLaxII yazdı:Haklı tamamen şans işi :!:oylebirsey yazdı:Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan.Fakat benim dikkatimi şu çekti BETA farkı bilmem ne farkı demişssiniz.İyi güzelde kardeşim bunu sadece siz kesmiyorsunuz millet artık günde 2 kere kesiyor ama şans eseri sana düşmüş bunda BETA nın farkı ney anlayamadım.
İstedigimi yazarım istedigimi yazmam sanamı sorcam ? (Saçma sapan yorumlar yapacak varsa girmesin konuya arkadas bu kadar BASİT.)
oylebirsey yazdı: Benim yazdığım yoruma bu cevabı yazmanı tamamen cahilliğine veriyorum.Konuyu sen açtın diye forum da senin değil bu yüzden istediğini yazamassın.He yok ben yazarım diyorsan şuraya bir paragraf dolusu küfür yazda görelim.İstediğini yazabiliyorsun ya.He bu arada şunuda söylim millet günde 2 kere kestiği halde düşmüyorda onlara siz daha ilk kesişlerinizde zırh düşürüyorsunuz ve buna BETA farkı diyorsunuz beta galiba özel güçlere sahip zırh düşürme konusunda.
+1
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
basshunter09 yazdı:gkhnsckn yazdı:Zırh giyilmiş fotoğrafı yollayabilir misiniz rica etsem ?
Buyur kardeşim
Ya nedense yeni zırhlar benim pek hoşuma gitmedi. Hepsini gördüm ama eskileri daha iyi gibi.Ama yeni ceket ve pantolonlarla nasıl durur orasını bilemem belkide o yüzden göze hoş gelmiyordur.Oyun sitesindeki resimlerde görünüyor belki güzeldir.Neyse güle güle kullan tekrar.
İyi Forumlar..
JacksoN [(^)Ejder Asa]
- osmanali
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Shadow ofthe Sun
:mrgreen: :mrgreen: Hala aynı yerde debelenıyorsun cevap vermıcem daha :evil:IIxDRaCuLaxII yazdı:Aynı şey senin içinde qeçerli şampiyonosmanali yazdı:Git başka yerde post kas, böyle saçma sapan şeyleri koyduğun başka konularda gördüm konuya yorum atmayacaksan saçmalıklarınla bir nevi kendine göre dalga geçmeye çalışma.IIxDRaCuLaxII yazdı::arrow::!:
Hayırlı Olsun Mustafa.
BORMOS / SsToPKINg / SsToPKINq/BBORMOS
sana junon danda aynı posette iki zırh cıkmıstı.basshunter09 yazdı:
Lonca BETA farkıyla oyunun ilk transformatör zırhı
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Tebrikler Mustafa.İkinci zırh haberini almak dileğiyle 
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX