birinci hatamız bu işte ; oyun M2 ye benzer oyun knight a benzer oyun şuna benzer oyun buna benzer gelişmesine taş koy sonrada yönetimi suçla .kardeşim o iksirler içilsin diye var ister sevaşta kullan ister grup bölgesinde ama şu bi gercek 50 iksir icip 5 iksir üretmek herkese zarar verirClaudios yazdı:Kudret iksirleri öyle satılırsa millet metin2 gibi savaşlarda iksir kullanmaya başlar
Kudret İksirleri OOK larda satılsın
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Kudret İksirleri OOK larda satılsın
sİmİLa
oPtİmİz SYoN
rEgRe
oPtİmİz SYoN
rEgRe
-
- Salgın Koruyucusu
eminönüne gel senden bin iksrlik malzeme alcamSplash yazdı:İkv Nin Diğer Online Oyunlardan Farkı var...
Örneğin 3 Sene önce Bu sistem ilk olarak m2 ye gelmişti Ki Şu an hala devam ediyor.
Silah yükselt ve parlatma zaten m2 den çalıntı.Bare bu gelmesin gelirse oyun çoook
ÖZENTİ Bir oyun olur bana göre.İkv nin kendi çapında Bir kuralı var..
Kendi çapında bir düzeni var.Bu düzen başka bir yabancı oyunla aynı olursa
Diğer yabancı oyunlardan İKV Nin ne farkı Olur??
Zaten reçete İle üretim yapılıyor.İstediğin zaman Kimyacı çar açar
1000 Tane Mi üreteceksin Napacaksan Yaparsın..
sİmİLa
oPtİmİz SYoN
rEgRe
oPtİmİz SYoN
rEgRe
Adam Haklı Sanki ksir Malzamesi Bulmak Çok Kolay...similasyon yazdı:eminönüne gel senden bin iksrlik malzeme alcamSplash yazdı:İkv Nin Diğer Online Oyunlardan Farkı var...
Örneğin 3 Sene önce Bu sistem ilk olarak m2 ye gelmişti Ki Şu an hala devam ediyor.
Silah yükselt ve parlatma zaten m2 den çalıntı.Bare bu gelmesin gelirse oyun çoook
Kardeşim Herşey mt2 ye geldi diye bi olay yok senin dediğin oyun 2 3 senelik 15 senelik online oyunlar var ozaman kabaca bi hesaplarsak 250 300 e yakın online oyun var dersek hepsi ilk çıkan oyundan çalıntı demi ? Dünya üzerindeki bütün beyaz eşyalar televizyonlar birbirinden çalıntı bizim evler amerikadan çalıntı. Silahlar ordan burdan çalıntı Böyle bi zihniyete dur demeniz lazım çalıntı diye bir olay yok Zaten source kodlarının ücretsiz dağıtıldığı bir oyundan çalıntı yapıldı deme hakkınada sahip değilsin lütfen sağduyulu olalım! Kişisel görüşümüde belirtecek olursam ben iksirlerin ook lara konulmasına pek sıcak bakmıyorum ve eğer çok istiyorsanız yöneticilere götürebilirsiniz eğer çok sayıda öneri olursa kabul etmiyecekler diye bişey yok...Splash yazdı:İkv Nin Diğer Online Oyunlardan Farkı var...
SAygılarımla Selametle.
Cennet cennet dedikleri,
Birkaç köşkle birkaç huri,
İsteyene ver onları,
Bana seni gerek seni.
Yunus Emre
Ey Türk Titre ve Kendine Gel
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini ve Töreni Kim Bozabilir !
Birkaç köşkle birkaç huri,
İsteyene ver onları,
Bana seni gerek seni.
Yunus Emre
Ey Türk Titre ve Kendine Gel
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini ve Töreni Kim Bozabilir !
of yapmayın ya bence gayet güzel bi sistem madem paranız var malzemesini alın veya kendinize yetecek kadar üretin su gibi içmeyede gerek yok
IKSIRLERIN ne kadar onemlı oldugunu dıle getırıyorum ben paramızla neden alamıyoruz her ıtem bölgeden dusuyor bu paraları nereye harıyacagız ? cenberlı tasa gırmeyen arkdaslar yorum yapmıs 2 sıfacı ıle gırdıgımız halde adam bası 15 ejderha ıcıyorlar ve daha ılk bölumdeyız ....

SPARTACUS
-
- Cin Avcısı
- Lonca: Malazgirt Loncası
Madem bir taraf iksirler NPC lerda satılsın diyor, bir tarafta bunu gereksiz bulup karşı çıkıyor ozaman bir orta yol bulunabilir. Mesela yaratık keserken düşen kudret ve can iksirlerinde artış yapılabilir böylece hem kazandığınız yeni efsunları GB dışındaki yaratıklarda deneme şansı bulur hemde atıyorum 2 saatte 5 yada 10 tane kudret iksiri üretmiş olursunuz. Bunun dışındaki direnç iksir vs.. gibi iksirleride kimyacılardan karşılar oyun dengesini korumuş olursunuz...
anektod
anektod
Bu Bir Oyun..
nuhyec yazdı:Paramızla ıksır almak ıstıyoruz , fazla söze gerek yok gurub bölgelerınde su gibi iksir gidiyor bize ödül diye verdığiniz Dinazor ejderha kudret ıksırlerını GASP eden yonetım bu kadarını bıze borçludur . İKSİRLER OOK larda satılsın
kimyacılar ne halta yarayacak?

***EMİNÖNÜ***
Merteins
Merstein
Godfather
- FarEastMovement
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşım adam iksir almak isterken kudret ıksırını kastedıyor kımyacılar da kudret ıksiri üretmez diğer iksirleri üretir bence mantıklı .Xbyred yazdı:nuhyec yazdı:Paramızla ıksır almak ıstıyoruz , fazla söze gerek yok gurub bölgelerınde su gibi iksir gidiyor bize ödül diye verdığiniz Dinazor ejderha kudret ıksırlerını GASP eden yonetım bu kadarını bıze borçludur . İKSİRLER OOK larda satılsın
kimyacılar ne halta yarayacak?
Merhabalar,
Oyundaki tüm İksirler reçete ile üretilebiliyor.
Oyunun basitleşmemesi açısından bu öneriyi uygun bulmuyorum.
Oyundaki tüm İksirler reçete ile üretilebiliyor.
Oyunun basitleşmemesi açısından bu öneriyi uygun bulmuyorum.
FATİH
NASİHAT
NASİHAT