İlgin için teşekkürler.bilinmez yazdı:eldiveni aldıktan sonra adamla gene konuşmayı dene olmazsa ancak desteğe mesaj atıcan kardeş :S Onların cevabı hazır zincirde eksik görev yapmışsınzdır :lol: Birde görevin silinmiş olabilir bende arada oluyor makineile konuş derim.TURKIYEIMPARATOR yazdı:bilinmez yazdı:Evet junonu kestiysenzaten kilidi aç dicek açıcan sonra adamla gene konuşcan sonra eldiven vercek arzuhalciyle konuşcan. Onla 2 kere filan konuşucan yusuf abiye gönderiyo onla konuşuyosun geri arzuhalciyle sonra genearzuhalci sonra telefon.TURKIYEIMPARATOR yazdı:Yaptıgıma eminim.Eger almamış isem junonu kesmeden direk beyaz şapkalı adama çıkıp tekrar görevi alabilirmiyimJouRney yazdı:Junon'u öldürdükten sonra Kafesi Açmak adlı görev geliyor, bu görevde Beyaz Şapkalı Adam'ın kafesini açıyorsunuz. Ardından Tükeniş görevi geliyor, bu görevde Arzuhalci ile konuşuyorsunuz ardından Arzuhalci'de bir kaç konuşma görevi var onları da yaptıktan sonra Khaos görevini alabilirsiniz.![]()
Eldiveni aldım.Arzuhalciye konuştugumada eminim fakat arzuhalcide görev falan yok :?
Khaos Görevini Alamıyorum ?
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: Khaos Görevini Alamıyorum ?
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya