ama büyücü kesecekseniz o büyücüyü zihin saldırısını kullanmaya zorlamalısınız...
örn. vs başlar dikkat atarsınız durdurma zihni tutulursa zaten 2 tane yetenekle 4bin canı gider
canı 50 olacak mecburen zihin saldırısını kullanacak canını dolduracak siz de deparlayıp bitireceksiniz
aslında iyi bir savaşçı 2000 den yukarı vurur orda en az 4 bin canı gider daha doğru olur ve ben büyücü zor kesilir diyen arkadaşlara katılmıyorum
büyücü zor kesiliyor diyorum ama ne zaman. Tesla kutup Zihin 15 olursa.Zor değil imkansız hatta.Vs başlar teslayı kurar tesla seni yavaşlatır.Deparlamaya kalkarsın zihin yersin.Durdurma atarsın zihin tutmazsa kutup açar ve pek yapcağın bir şey kalmaz o sıralarda canın zaten 5 lere düşer
İşte bende tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum Eğer İşi bilen bi Savaşçı ilk Baş Büyücüye Değilde Teslaya Dalıcağını Bilmesi Gerekiyor..
ama büyücü kesecekseniz o büyücüyü zihin saldırısını kullanmaya zorlamalısınız...
örn. vs başlar dikkat atarsınız durdurma zihni tutulursa zaten 2 tane yetenekle 4bin canı gider
canı 50 olacak mecburen zihin saldırısını kullanacak canını dolduracak siz de deparlayıp bitireceksiniz
aslında iyi bir savaşçı 2000 den yukarı vurur orda en az 4 bin canı gider daha doğru olur ve ben büyücü zor kesilir diyen arkadaşlara katılmıyorum
büyücü zor kesiliyor diyorum ama ne zaman. Tesla kutup Zihin 15 olursa.Zor değil imkansız hatta.Vs başlar teslayı kurar tesla seni yavaşlatır.Deparlamaya kalkarsın zihin yersin.Durdurma atarsın zihin tutmazsa kutup açar ve pek yapcağın bir şey kalmaz o sıralarda canın zaten 5 lere düşer
İşte bende tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum Eğer İşi bilen bi Savaşçı ilk Baş Büyücüye Değilde Teslaya Dalıcağını Bilmesi Gerekiyor..
iyi bak etraafına sanki herkez yapıyormuş gibi konuşuyorsun adamın biri 5200 vurmuş kimse ben daha yüksek vurdum diyemiyor desede gösteremiyor (kritik atmamış)
Gargoyle35 yazdı:Mesele teslanın kesimi değil o teslayı keserken yediğin büyüler.Duyurular bölümünü okuduysan %25 gücü artırıldı büyülerin.Buzla savaşçıya 6 bin çakan büyücü var.Teslaya dalarken yediğin büyüler nolcak diyorum ?
Tamam senin dediğin gibi Yaptık Diyelim Uzaklaştık uzaklaşırkende büyü Yiceksin Bu yüzden en fazla 3 vuruşunu alır Herzaman Dediğim Gibi İşi Bilmiyosan Kesemessin Zaten Ama Kesmek Kolayy diyelim Tesla 15 Kurup 15 Zihin 15
45 puanı gitti ((((Meteorit+bilgisi veya Buz+bilgisi veya Yıldırım+Bilgisi veya da Çember+Bilgisi))) bunları Yaptığı zaman 60 puan gidiyo yani diyelim ki Buz ve Yıldırım + Bilgileri 60 paun eder onların hepsini 15 yapma ihtimali ve şansı yok o yüzden Zaten zihin tutmasını beklersen sayısal loto gibi bişi oynuyo olursun Ya tutarsa Amac durdurup vurmak o işide zaten 1 puan da görüo