Khaos Görevini Alamıyorum ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Khaos Görevini Alamıyorum ?

Mesaj gönderen ARGOS »

Bu görevi büyücümde sorunsuz bir şekilde aldım fakat şifacıma gelince . . .
Belki diyecekseniz Junon görevini yapamayan kişiler alamıyor diye fakat junon görevi yapılı.Dün akşam Sunucuda ki Rehber e sordum oda konuşan tazı görevini söyledi.O görevi yapmamaıştım gittim yaptım fakat yine vermedi.Yılan görevi dedi.Onuda yaptım yine görevi alamıyorum.Şu an oyunda rehber olmadıgı için forumda konu açma isteginde bulundum.Görev zincirindeki başka hangi görev bu görevi alamama engel oalbilir ?.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Khaos Görevini Alamıyorum ?

Mesaj gönderen xFirelifex »

Beyaz şapkalı adamdan sonra arzuhalciye gittin mi?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Selam,
Esir (Junon) görevinden sonra gelen Tükeniş ve Arzuhalci ve Her Zamanki Sohbetler zincir görevlerini de yapmalısınız. Ardından Khaos görevini alabilirsiniz.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ARGOS »

JouRney yazdı:Selam,
Esir (Junon) görevinden sonra gelen Tükeniş ve Arzuhalci ve Her Zamanki Sohbetler zincir görevlerini de yapmalısınız. Ardından Khaos görevini alabilirsiniz.
Junonu kesip beyaz şapkalı adam iel konuşuyoruz o Tükeniş görevi degilmi ? Eger oysa yaptım.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Junon'u öldürdükten sonra Kafesi Açmak adlı görev geliyor, bu görevde Beyaz Şapkalı Adam'ın kafesini açıyorsunuz. Ardından Tükeniş görevi geliyor, bu görevde Arzuhalci ile konuşuyorsunuz ardından Arzuhalci'de bir kaç konuşma görevi var onları da yaptıktan sonra Khaos görevini alabilirsiniz.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ARGOS »

JouRney yazdı:Junon'u öldürdükten sonra Kafesi Açmak adlı görev geliyor, bu görevde Beyaz Şapkalı Adam'ın kafesini açıyorsunuz. Ardından Tükeniş görevi geliyor, bu görevde Arzuhalci ile konuşuyorsunuz ardından Arzuhalci'de bir kaç konuşma görevi var onları da yaptıktan sonra Khaos görevini alabilirsiniz.
Yaptıgıma eminim.Eger almamış isem junonu kesmeden direk beyaz şapkalı adama çıkıp tekrar görevi alabilirmiyim :)
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:
JouRney yazdı:Junon'u öldürdükten sonra Kafesi Açmak adlı görev geliyor, bu görevde Beyaz Şapkalı Adam'ın kafesini açıyorsunuz. Ardından Tükeniş görevi geliyor, bu görevde Arzuhalci ile konuşuyorsunuz ardından Arzuhalci'de bir kaç konuşma görevi var onları da yaptıktan sonra Khaos görevini alabilirsiniz.
Yaptıgıma eminim.Eger almamış isem junonu kesmeden direk beyaz şapkalı adama çıkıp tekrar görevi alabilirmiyim :)
Evet junonu kestiysenzaten kilidi aç dicek açıcan sonra adamla gene konuşcan sonra eldiven vercek arzuhalciyle konuşcan. Onla 2 kere filan konuşucan yusuf abiye gönderiyo onla konuşuyosun geri arzuhalciyle sonra genearzuhalci sonra telefon.
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ARGOS »

bilinmez yazdı:
TURKIYEIMPARATOR yazdı:
Evet junonu kestiysenzaten kilidi aç dicek açıcan sonra adamla gene konuşcan sonra eldiven vercek arzuhalciyle konuşcan. Onla 2 kere filan konuşucan yusuf abiye gönderiyo onla konuşuyosun geri arzuhalciyle sonra genearzuhalci sonra telefon.

Eldiveni aldım.Arzuhalciye konuştugumada eminim fakat arzuhalcide görev falan yok :?
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Resim
İsmail Kaya
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Arkadaşlar Forumda görev bölümünden görevlere ayrıntılı bir şekilde bakarsanız yapmadığınız görevi görebilirsiniz ;)
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:
bilinmez yazdı:
TURKIYEIMPARATOR yazdı:

Eldiveni aldım.Arzuhalciye konuştugumada eminim fakat arzuhalcide görev falan yok :?
eldiveni aldıktan sonra adamla gene konuşmayı dene olmazsa ancak desteğe mesaj atıcan kardeş :S Onların cevabı hazır zincirde eksik görev yapmışsınzdır :lol: Birde görevin silinmiş olabilir bende arada oluyor makineile konuş derim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön