Belki bu konuyla ilgili fazla konu açılmıştır ama bir türlü aradıgımı bulamadım.Başlıkta da belirttiğim gibi sırf klan savaşları ve bazı görevler için destek şifacı açtım suanda 22 lwlim yeteneklerimi
nasıl dağıtmalıyım?
üstüme neler giymeliyim?
açtığım ilk şifa karakteri o yüzde pek fazla bilgim yok yardım edersenız sevinirim.
Bu arada şifacılarda Can Kurtarma yeteneği tam olarak ne işe yarıyor o konu hakkında bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Destek Şifacısı Yeteneklerini Nasıl Dağıtmalı..
Destek Şifacısı Yeteneklerini Nasıl Dağıtmalı..
Meran / Kacikxkoruyucu
Re: Destek Şifacısı Yeteneklerini Nasıl Dağıtmalı..
kacik yazdı:Belki bu konuyla ilgili fazla konu açılmıştır ama bir türlü aradıgımı bulamadım.Başlıkta da belirttiğim gibi sırf klan savaşları ve bazı görevler için destek şifacı açtım suanda 22 lwlim yeteneklerimi
nasıl dağıtmalıyım?
üstüme neler giymeliyim?
açtığım ilk şifa karakteri o yüzde pek fazla bilgim yok yardım edersenız sevinirim.
Bu arada şifacılarda Can Kurtarma yeteneği tam olarak ne işe yarıyor o konu hakkında bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
kardeşim sana tavsiyem 22 lw de destek şifacısı olmaman üzerine max eşya alıp kasmanı 45 lw den sonra iyilestirme set dizmendir.
can kurtaran yeteneğinide söyle acikliym
15 puan verilince sana verilen hasarın %90 ınını emiyor nasil yani
mesela herhangi bir yaratık sana 10000 vurduysa bunun %90 ını nı emer
seni 9000 hasardan kurtarır 1000 hasar alırsın 40 lwlden sonra sifacıların vazgecilmez yeteneğidir
peki neden diyiceksin hemen onuda acikliyim
40 lw den sonra yeraltı bölgesine girmek zorundasın ve yeraltında cin mağarasında bombaci cin adlı bir yaratık var her ikv oyuncusu ondan cok cekmiştir
bu yaratık birden doğar hızlıca kosar sana değincede 30000 hasar verir ve kendiside ölür.
ama eğer senin cankurtaran yeteneğin varsa ve 15 se ki kesinnkle olması lazım seni hasarin %90 ından korur
44 lw de merana girmen lazm orada da tavana asılmış bombalar vardır onlarda 30000 hasar verir ama eğer cankurtaran yeteneğin varsa ve 15 ise sana hiç birşey olmaz. BU YÜZDEN CAN KURTARAN 40 LW DEN SONRAKİ EN YARARLI YETENEKTİR BENCE
YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA

Bazen DÜŞMANLIK kelimesinin anlamını DOSTsıfatı taşıyanlardan öğrenir insan
Çok saol ben de durmadan düşünüyordum bombacı cinleri şifacılar nasıl geçiyor diye silahta yok kullansan büyü de atamıyorsun şu yeteneği açıkladınya çok saol teşekkürler.
Meran / Kacikxkoruyucu
kacik yazdı:Çok saol ben de durmadan düşünüyordum bombacı cinleri şifacılar nasıl geçiyor diye silahta yok kullansan büyü de atamıyorsun şu yeteneği açıkladınya çok saol teşekkürler.
Rica ederim kardeşim.

Bazen DÜŞMANLIK kelimesinin anlamını DOSTsıfatı taşıyanlardan öğrenir insan
-
- Cin Avcısı
Asiti unutma 1 puan vermen yeterlikacik yazdı:Çok saol ben de durmadan düşünüyordum bombacı cinleri şifacılar nasıl geçiyor diye silahta yok kullansan büyü de atamıyorsun şu yeteneği açıkladınya çok saol teşekkürler.
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
JesT yazdı:kacik yazdı:Belki bu konuyla ilgili fazla konu açılmıştır ama bir türlü aradıgımı bulamadım.Başlıkta da belirttiğim gibi sırf klan savaşları ve bazı görevler için destek şifacı açtım suanda 22 lwlim yeteneklerimi
nasıl dağıtmalıyım?
üstüme neler giymeliyim?
kardeşim sana tavsiyem 22 lw de destek şifacısı olmaman üzerine max eşya alıp kasmanı 45 lw den sonra iyilestirme set dizmendir.
can kurtaran yeteneğinide söyle acikliym
15 puan verilince sana verilen hasarın %90 ınını emiyor nasil yani
mesela herhangi bir yaratık sana 10000 vurduysa bunun %90 ını nı emer
seni 9000 hasardan kurtarır 1000 hasar alırsın 40 lwlden sonra sifacıların vazgecilmez yeteneğidir
peki neden diyiceksin hemen onuda acikliyim
40 lw den sonra yeraltı bölgesine girmek zorundasın ve yeraltında cin mağarasında bombaci cin adlı bir yaratık var her ikv oyuncusu ondan cok cekmiştirama şifacılar fazla etkilenmez.
bu yaratık birden doğar hızlıca kosar sana değincede 30000 hasar verir ve kendiside ölür.
ama eğer senin cankurtaran yeteneğin varsa ve 15 se ki kesinnkle olması lazım seni hasarin %90 ından korur
44 lw de merana girmen lazm orada da tavana asılmış bombalar vardır onlarda 30000 hasar verir ama eğer cankurtaran yeteneğin varsa ve 15 ise sana hiç birşey olmaz. BU YÜZDEN CAN KURTARAN 40 LW DEN SONRAKİ EN YARARLI YETENEKTİR BENCE
YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA
auril & DoubleLift