Geri alınan iksirler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
ilayda
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Geri alınan iksirler

Mesaj gönderen ilayda »

Re: İksirlerimi neden aldınız..?
HellRiDerS 14 Haz 2011 12:34

Merhaba;

Oyun evrenine yaratmış olduğu kritik hata nedeni ile etkinllerde verilen çift efsunlu iksirler tüm oyunculardan geri alınmıştır.

İyi Forumlar.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İyide emeğimizle alın terimizle kazandığımız iksirlerin sırf sizlerin hatası diye bunu biz oyunculara neden maal ediyorsunuz madem oyunda hata oluşturdu bunun tek ıtemlısını yada mudilisini verseniz olmuyormuydu. Bu kadar emek harcayan oyuncalara yapılan büyük bir haksızlık değilmi..?? Yönetimin bu kadar duyarsız olması kuzu gibi ne deniliyorsa evet dememizi bekliyorlar bununda bir sabrı var günün birinde bizleri çok ararsınız..
ilayda
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Geri alınan iksirler

Mesaj gönderen ilayda »

Arkadaşlar bu konuda destek bekliyorum..
Leoxonur
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Leoxonur »

Tamamiyle destek veriyorum üstüne üstlük bide o iksirleri kullananların hesabı bloklanmıstır ..
ilayda
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re:Geri alınan iksirler.? (DESTEK BEKLİYORUM)

Mesaj gönderen ilayda »

Sustukça bakalım daha neler olacak..?? Yönetimin hatasını bizler her defasında çekmek zorundamıyız.? Madem iksirler oyun hatasına neden oldu tek ıtemlelerini yada muadilisini vermek doğru olanda bu değilmi.?
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

İksirler hatadan dolayı toplanmış olup bu iksirlerin iadesi söz konusu olamaz. Blokeler ise iksirlerin toplanması ardından açılmıştır.

Bilgine.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön